Sara Reljić i Luna Đogani osvojile glavnu nagradu!

Počela je druga „Zadrugovizija“. Članovi žirija večeras su Goran Stojićević Karamela, Maja Nikolić, Dara Bubamara, Damir Handanović i Dragan Marinković Maca.

Na početku spektakularne večeri, Dara je otkrila da će učesnici najpopularnijeg rijalitija 21. aprila biti u VIP loži na njenom koncertu u „Štark areni“. Osim toga, Dara je otkrila i da će gošća na njenom koncertu u Beogradu biti Jelena Karleuša.

Vojke i Filip Đukić su večeras počeli takmičarski deo šoua i oni su dobili samo komplimente od članova žirija. Vojke i Filip su imitirali Caneta Partibrejkersa i jednog novinara, a Isidori Tubin iz novinarskog žirija je posebno bio interesantan Vojketov glas.

Miljana Kulić je izvela pesmu „Kada bi me pitali“ Zorice Brunclik. Interesantno je da se sa njim na sceni nije pojavio i Sloba Radanović, koji je odbio da se pojavi sa Miljanom na sceni jer ga je bilo sramota.

Gordana Džehverović i Kristina Kockar su izvele pesmu „Naslednica“ Lepe Lukić. Dara Goci nije zamerila što nije dobro zvučala jer ona nije pevačica, a ova članica žirija je pohvalila Kiju da je preslatka. Maja je imala interesantan komentar na račun Kije.

– Kija ti si moj favorit jer si tako dobro odglumila da si nevina – rekla je Maja Kiji.

– Meni je ovo bilo odvratno! – ovako je Dara Bubamara prokomentarisala nastup Dragice Janičić i Bore Santane i dodala da su ovo dvoje takmičara promašili temu.

Luna Đogani i Sara Reljić su oduševile nastupom, kako interpretacijom pesme „U tvojim kolima“ tako i koreografijom koja je pratila ovaj nastup. Samo pozitivne komentare Luna i Sara su dobile za ovaj nastup.

Marko Miljković i Jovana Tomić Matora su odradili skeč. Maja Nikolić je naročito pohvalila Miljkovića koji je dobro odradio svoj deo.

Viktorija i Andrijana Radonjić su večeras bile u ulozi Josipe Lisac. Viktorija je sve vreme čitala tekst pesme „Magla“, a Andrijana je iznenadila što se na sceni pojavila u provokativnom izdanju.

Lepi Mića i Marija Ana su bili u ulozi Saše Matića i Cece. Mića je pokušao da se našali na račun Saše Matića i njegovog invaliditeta, odnosno toga da je slep. Dara mu je rekla da to nije ni smešno ni simpatično. Novinari u studiju su podržali Darin stav i oni su osudili Mićino ponašanje.

Milica Dugalić i Tanja Jovićević su bile u ulogama Bebi Dol i Caneta.

Maca je imitirala Severinu Vučković. Maja Nikolić joj je rekla da je i lepša i da lepše peva od Severine.

Nadežda Biljić i Anđelo Ranković su bili simpatični za članove žirija. Oni su se večeras glumili scenu iz serije „Kamiondžije“.

Toma Panić je izveo pesmu „Sex bomb“, a Dara mu je zamerila zbog toga što je on prepotentan po njenom mišljenju.

Miki Đuričić i Bane Čolak su izveli scenu iz filma „Skupljači perja“.

Sledeće su Sanja Stanković i Teodora Džehverović. Sanja kao Milica Todorović, a Teodora kao Milica Pavlović. Sanja je naročito sve iznenadila načinom na koji je istakla svoje ogromne obline.

Za svoj skeč Zorana Stefanov i Ana Korać su oduševile žiri. Karamela je rekao Zorani da treba da proba da upiše glumu jer je rođena glumica.

Dve pobede je osvojila Miljana Kulić – po glasanju novinarskog i stručnog žirija.

Pobedu na osnovu glasanja na mreži „Facebook“ osvojila je Kristina Kockar.

Pobedu, odnosno glavnu nagradu po glasanju putem SMS osvojile su Sara Reljić i Luna Đogani. Njih dve su osvojile paket namirnica i 10.000 dinara.

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x