Saška Karan: Mikija je Bog kaznio, opio je Nadeždu i iskoristio je!

Saška Karan prozvala je Mikija Đuričića da je usrani general, kako ga je prozivala i dok je bila u „Zadruzi“.

Ona je za njega rekla da je Miki ispao licemeran jer je napadao Kristinu Kockar za seks koji nije ni video i da je Miki Kiju napadao zbog toga što zna da Kija ima veliku podršku u spoljnom svetu.

– Napio je nju i iskoristio je – rekla je Saška za to što su Miki Đuričić i Nadežda danas imali seks u „Zadruzi“.

Previous Article
Next Article

3 Replies to “Saška Karan: Mikija je Bog kaznio, opio je Nadeždu i iskoristio je!”

  1. Jasna

    Ajde zeno odmori malo! Smorila si nas sa svojim komentarima i teorijama zavere,…ili si ipak ljubomorna sto nije tebe muvao!

  2. Gregor

    Pitam se koliko osoba moze i ume da bude zla, pokvarena i ljubomorna,…necemo da se lazemo, to ste vi Savka!!! Rijaliti je trajao sedam meseci za Vas, prvo vece ste isamarali jadnu Macu, bez i malo milosti vredjali malu Saru, jer je dete razvedenih roditelja, niska je rastom,…Napadali Teodoru, Zoranu, Andreju Jovanu i Sanju,….O Mikiju, Banetu necu ni da govorim. Savka, Vi ste s ljudima dobri samo iz neke koristi, Vi ne umete da budete pravi odani prijatelj, ni Kristini, ni Miljani, ni Jeleni Golubovic, kod vas je samo interes i neka kalkulacija. Vas prijatelj, Milan Milosevic kada je napadao Kiju, a i Macu nijednom niste ustali tu jadnu devojku da odbranite od njega i njegovih uvreda!!! Savka procitana si i ne trudi se vise da dokazes ono sto ustvari nikada nisi ni bila, dobar covek!!!!

Comments are closed.

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x