OTKRIVAMO! Zašto je sestra besna na Andrijanu?

U „Zadruzi“ su večeras emitovane video poruke porodica učesnika ovog rijalitija. Između ostalog i poruka za Andrijanu Radonjić. Njoj je u video poruci bio kum, a između ostalog on joj preneo poruko od njene sestre Marijane koja nije zadovoljna kako se ova rijaliti zvezda ponaša na imanju.

Andrijana nije bila ni malo srećna zbog ove poruke i poručila je sestri da je ona ta koja donosi odluke, a Duško Radonjić je poručio svojoj ćerki koja je napolju da će joj on objasniti neke relacije kada izađe iz „Zadruge“.

Naš portal nemazabranjenih.rs od izvora bliskog porodici Radonjić je saznao šta je Marijana pokušala da poruči Andrijani.

– Andrijanina porodica nije srećna što je ona počela vezu sa Đeksonom, pre svega zato što ima dečka napolju, koga je ovako izdala i sve što je uradila dosad bacila je u vodu. Duško inače ne podnosi tog dečka sa kojim je Andrijana i na svaki mogući način se trudi da njih dvoje ne budu zajedno kada Andrijana izađe iz rijalitija. Zato je on gurao Andrijanu Đeksonu kako bi tu vezu u spoljnom svetu prekinuo. I izgleda da je u tome i uspeo – otkriva nam izvor blizak porodici Radonjić,.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x