Dunja: Popularnost iz rijalitija je kratkotrajna!

Pevačica Dunja Popović u sredu je pevala na žurki u rijalitiju „Parovi“. To je bio povod da je pitamo kako se provela u vili ovog šoua i kakve utiske je pokupila nakon ovog gostovanja.

– U taj rijaliti sam ušla u svojstvu pevača i zabavljača ukućana te večeri i mogu reći da je žurka bila odlična, atmosfera pozitivna i super sam se provela. Nadam se da su i ukućani zadovoljni. Ono što nisam mogla da ne primetim je to da kada si u zatvorenom prostoru, onda ti vreme mnogo sporije prolazi nego inače. Ukućani su se veseli, naročito ukućanke i bila sam zadivljena njihovim stajlnzima te večeri – rekla je Dunja za naš portal.

A da li si nekada razmišljala da sama budeš učesnica nekog rijalitija?

– Iskreno, jesam! Imala sam nekoliko ponuda dosad za različite rijaliti formate, ali mislim da se ja prosto ne bih snašla. Smatram da to može da bude dobra reklama, ukoliko se iskoristi u pravom trenutku na pravi način to podržavam, ali isto tako mislim da je popularnost iz rijalitija kratkotrajna. U suštini, mislim da se su ne bih pronašla – odgovorila je Dunja za portal nemazabranjenih.rs.

 

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x