Milan: Ognjen promenio temu kada sam pomenuo hotel!

U razgovoru sa Mikijem Đuričićem, Milan Milošević je otkrio da mu je Zorica Marković sugerisala to da Kristina Kockar ima najveću podršku napolju i da ima najveći broj fan grupa na društvenim mrežama i da ne treba da je napada. On je Zorici rekao da neće da posluša njen savet.

Mikiju je Milan rekao i da je Ognjen Amidžić u nedelju uveče brzo promenio temu kada je pomenuo da se Filip Đukić odao za seks sa Kijom u hotelu.

Osim toga, Milan je rekao da je već sada siguran da Kija pobeđuje i da je zaštićena u „Zadruzi“.

Previous Article
Next Article

3 Replies to “Milan: Ognjen promenio temu kada sam pomenuo hotel!”

  1. Jasna

    Milosevicu pojede te ljubomora, pocinjes sve vise da mi licis (izgledom i ponasanjem) na mama Raziju i „svetu Lunu“!!! Drzi se ti i dalje njih,…Zorica Markovic zena zna sta prica, al dzaba kada ti i mama Razija to ne kapirate … Stalno se kacis na aferu hotel, ajde malo predji na temu AFERA MOBILNI!!! Taj slucaj jos nije resen, pa se pozabavi malo time.

  2. Gregor

    Tvoja draga prijateljica je ponovo hit na internetu! Juce je izasao snimak kako jednu tvoju koleginicu novinarku vredja i ponizava, a kamermanu preti da ce mu izlupati kameru….!!!! Milane, ima jedna narodna poslovica „Ko sa djavolom tikve sadi o glavu mu se olupaju“! Pa ti razmisli!

Comments are closed.

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x