Vanja Mijatović: Roditelji su pokušali od mene da sakriju tužne vest!

Zvezda „Granda“ Vanja Mijatović na svojim nastupima se trudi da bude uvek vesela. Čak i kada joj uopšte nije ni do smeha ni do pesme. Naročito joj nije bilo lako kada je istog dana saznala da je imala smrtni slučaj u porodici, a uveče je morala da peva.

– U takvim situacijama mi pevači moramo da se ponašamo kao profesionalci. Moramo da ispoštujemo ugovorene svirke. Kada su mi umrle bake, i s mamine i s tatine strane, i za jedan i za drugi dan ja sam uveče morala da pevam, a posle nastupa putujem u Kraljevo da sutra dan budem sa svojima i na sahrani – otkrila je Vanja za nemazabranjenih.rs i dodala:

– Oba puta kada su mi bake umrle, roditelji su pokušali to da sakriju od mene jer nisu hteli da me uznemiravaju dok mi ne prođe nastup jer već budem na putu i oni ne žele da me zaštite tako što će mi tužnu vest saopštiti tek kada dođem kući. Međutim, svaki put sam otkrila da nešto nije u redu. Pre nego što mi je druga baka umrla, ja sam imala običaj svako jutro da je nazovem i da se čujem sa njom. Taj dan kada je umrla, roditelji su se javili i rekli su mi da baka ne može trenutno da se javi. Znala sam da nešto nije u redu i rekla sam im da me ne lažu i da mi slobodno kažu istinu. Uveče sam ipak morala da odem na nasutp, a posle toga sam odmah otputovala u Kraljevo. Bilo mi je zaista teško jer sam bila jako vezana za baku i bilo mi je jako žao što nisam poslednje trenutke njenog života bila sa njom.

Roditelji su pokušavali u određenim trenucima da sakriju od Vanje tužne vesti, ali je jednom nešto slično i ona morala da uradi svom ocu Radoslavu Mijatoviću Raci.

– Kada se tata takmičio u „Nikad nije kasno“, ja sam sa njim pevala u emisiji.  Deset minuta pre nego što je trebalo da se ja pridružim tati na sceni, javljeno mi je da mi je umro deda, a njemu tata. Morala sam to da krijem od njega dok se ne završi emisija kako ga ne bih uznemiravala.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x