Milan: Kija je imala seks sa Filipom, a Sara se predstavila kao Kasandra ispod šatora!

U razgovoru sa Ognjenom Amidžićem, Milan Milošević je rekao da očekuje da će Filip Đukić do kraja „Zadruge“ otkriti da su Kristina Kockar i on imali seks u kupatilu u hotelu. Novinar je primetio da su danas kada su se Filip i Kija svađali, on njoj rekao: „Nemoj ja da progovorim!“

Što se tiče Sare Reljić, Milan je siguran da njoj nije svejedno nakon svađe sa njim jer je raotkrivena. On je primetio da Sara plače u kupatilu i da se pravda da je zbog PMS, ali da je on siguran da je pravi razlog snimak njenog seksa iz paba.

– Ona je došla da se predstavi kao pevačica, a ne kao Kasandra ispod šatora – rekao je Milan za Saru.

Previous Article
Next Article

3 Replies to “Milan: Kija je imala seks sa Filipom, a Sara se predstavila kao Kasandra ispod šatora!”

  1. Jasna

    Milosevicu, bio si mi simpatican nekada….sada si postao TRACARA bez pokrica!!! Sara je devojka slobodna, nikome nista nije preotela, pa sta ako su ona i Vojke i imali nesto ispod „satora“, gde je tu problem?!? Kija, hmmm koliko te mama Anabela placa da je blatis?!? Da je nesto bilo do sada bi smo svi mi znali!!!! Kada si bas tako „iskren“ i otvoren, ajde malo o histericnoj i „bezgresnoj“ Luni, maloj prljavusi koja ne vadi ruke iz gacica, koja posto poto hoce da nam svima dokaze da su samo ona i njena mama u pravu, a mi svi ludi i nemamo pojma sta slusamo i gledamo….postao si veliko razocaranje za sve nas!!!!!

  2. Sneza

    Zaboravih, novinar nije nikakav novinar, a jos manje „gospodin novinar“ – jer se nije skolovao za to, a i pise za tracerske novine. On je radio u kaficu gde su dolazili poznati, vidjao ih u raznim situacijama i to dojavljivao novinama. Tako je poceo da radi kao „novinar“.

Comments are closed.

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x