Anabela se oglasila zbog Lune: Ne zaboravite da na kraju svi dođemo za isti sud!

Luna Đogani je noćas plakala u „Zadruzi“. Nju je povredilo što su joj bila postavljana neprijatna pitanja i čak je htela da izađe iz rijalitija.

Nakon svih tih scena, oglasila se i Anabela Atijas koja je poručila:

– Dragi dželati ljudskog dostojanstava i ljubavi. Ne zaboravite da na kraju ipak, svi dodjemo pred za sve isti sud i sudiju, a to je smrt. Jedino ona daje ista prava svakome, neumoljiva je i nepodmitljiva!

Previous Article
Next Article

4 Replies to “Anabela se oglasila zbog Lune: Ne zaboravite da na kraju svi dođemo za isti sud!”

  1. Sneza

    E, povraca mi se vise od Anabele kraljice majke! Od srca joj zelim da ima na umu sve sto je do sada porucivala naciji, pa i ovo poslednje. Kako bi izgledalo kada bi sve majke ucesnika Zadruge javno napadale sve neistomisljenike i one koji kritikuju i ne vole njihovu decu, kada bi slale pretece poruke i pokusale da objave montirane snimke, itd itd … Sramoto od majke!

  2. Gregor

    Gospodjo Anabela, ja imam dve cerke, verujte mi da uopste ne bih voleo da su kao vasa Luna. Zapitao bih se gde sam pogresio kao roditelj, u vaspitavanju i odgoju,…pa tek bi onda trazio krivca u drugima!!! Narod nije kriv, svako ima prava da pita ono sto ga interesuje i zanima, a kod vase cerke ima mnogo toga….pa vi razmislite i ne krivite druge.

  3. Sneza

    Upravo videh kako se tata Gagi hvali sa nekih 98% onih koji vole Lunu! Pa, kako je onda na osmom mestu (2% glasova)? Izgleda ne pratimo isti rijaliti ili istu listu, istu drustvenu mrezu ili ne zivimo u istom gradu! Zbunjena sam neobjektivnoscu!

  4. Jasna

    Dragi boze, ova ne prestaje da vredja, kleveta i ponizava celu naciju?! Nismo MI krivi sto si ti Razija, ocigledno zatajila u vaspitavanju svoje cerke, pa je bahata, bezobzirna, sebicna, nekulturna, prljava i vulgarna……Tebi zeno ocigledno nije dobro!!!!!!!!

Comments are closed.

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x