Mia objavila prvu fotografiju ćerkice Eme!

Popularna pevačica Mia Borisavljević juče se porodila i na svet je donela ćerkicu Emu Grujić. Ona se danas prvi put obratila svojim prijateljima i fanovima na društvenim mrežama.

– Dragi drugari, juče u 5:37h je na svet stigla Bokijeva i moja devojčica Ema Grujić teška 3.650 i dugačka 54 cm. Ovo je najemotivniji momenat iz operacione sale koji je zabeležila moja doktorka Slađana Mihajlović, koja je vodila trudnoću od početka i bila u svakom momentu uz mene do samog kraja. Hvala ti Slađo! Hvala i celom timu doktora iz Narodnog Fronta koji su bili spremni u pola noći i neizmerno prijatni i profesionalni. Posebno da se zahvalim i Ceracell matičnim ćelijama za uspšsno obavljen zadatak i anesteziologu Željku Pavloviću koji je bio od ključnog značaja. Drage devojke, divan je osećaj biti mama i vredi svakog bola! Dragi prijatelji, lepo se provedite večeras i popijte koju i za mene vole vas vaši Mia, Ema i Boki – poručila je Mia iz porodilišta.

Mia je objavila i prvu fotografiju svoje ćerkice…

Dragi drugari,juce u 5:37h je na svet stigla Bokijeva i moja devojcica Ema Grujic💕 teska 3.650 i dugacka 54cm .Ovo je najemotivniji momenat iz operacione sale koji je zabelezila moja doktorka @drmihajlovicsladjana Sladjana Mihajlovic,koja je vodila trudnocu od pocetka i bila u svakom momentu uz mene do samog kraja. Hvala ti Sladjo❤ Hvala i celom timu doktora iz Narodnog Fronta koji su bili spremni u pola noci i neizmerno prijatni i profesionalni. Posebno da se zahvalim i @maticnecelije Seracell maticnim celijama ,za uspesno obavljen zadatak😊👍 i anesteziologu Zeljku Pavlovicu koji je bio od kljucnog znacaja.❤Drage devojke ,divan je osecaj biti mama i vredi svakog bola ! Dragi prijatelji,lepo se provedite veceras i popijte koju i za mene🥂 vole vas vasi Mia💕 Ema👼🏻 i Boki🤵@bojanbokigrujic

A post shared by Mia Borisavljevic (@miaborisavljevic) on

Facebook Comments

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga?

View Results

Loading ... Loading ...