Maca: Pokazali ste da ste prodane duše!

Dragana Žeželj je prokomentarisala da treba da se stide svi oni koji se otimaju i žale zbog budžeta, a prošle nedelje tokom specijalnog zadatka u kojem je glavnu ulogu imala Maca, niko sem Sare Reljić, Marka Miljkovića i nje, niko nije pomagao Maci da taj zadatak obavi uspešno.

I Maca je podržala Draganin stav. Ona je osim pomenutih troje, navela i da je Milica Dugalić bila među zadrugarima koji su joj pomagali.

– Vi koji ste danas aplaudirali pokazali ste da ste prodane duše – prozvala je Maca one zadrugare koji su se danas radovali zbog duplog budžeta, a prošle nedelje su prvo nju nominovani da je izbace, a potom joj nisu pomogali u specijalnom zadatku.

Previous Article
Next Article

2 Replies to “Maca: Pokazali ste da ste prodane duše!”

  1. Mira

    Baš tako Mačo „Prodane duse“. Hteli su da joj vide ledja a ona im je obezbedila Dupli budjet baš za tih 9 zadruga.rs.

  2. Nina

    Ko uvede ovu odvratnu Miljnu lelellele….moze pricat za 20 ljudi, sve njene izjave su lazene, hvalisanje samu sebe pljuvanje po ukucanima zbog ljubomore, ..Umislila je da nju zbog trudnoce svi moraju gotivitivit igrat joj kako ona zeli..U svkoj prici zeli da se istakne kako bi bila u kadru..Svacam ukucane iz Parova a i produkciju Heppy za sve sto su joj rekli ucinili, Mnogi gledaoci su prestali gledat Heppy radi nje sad je isto sa Zadrugom..Zalosne su ona i njeni sto su je pustili u Zadrugu trudnu psihicnu, jadno dete njeno kad se rodi..Zalosni su roditelji koji decu salju da rade umesto da se oni bore za njih, Njeni roditelji je gotive zbog interesa a ne sto im je kcer,,DOVOLJNO JE NA YUTUBE PROCITAT STA JE REKO MLADEN VULETIC O NJOJ I NJENIM ( https://www.youtube.com/watch?v=dGDZG0r0QJM)

Comments are closed.

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x