Zbog njih dvoje, Saša Popović je napravio presedan! VIDEO

Spot za pesmu „Gde smo mi“ Jelene Gerbec i Nemanje Maksimovića konačno je ugledao svetlost dana. Kadrove za ekranizaciju ove pesme njih dvoje su snimili u trenucima kada su beležene najniže temperature kod nas i oni se nadaju da će se trud za sve isplatiti.
Ipak da bi došlo do ovog dueta, morao je blagoslov da da i Saša Popović. Pošto je Nemanja Pinkova zvezda, a Jelena zvezda „Granda“, da bi se pesma uopšte izvodila i u emisijama „Grand produkcije“, na sve ovo je morao da pristane i prvi čovek ove produkcijske kuće.
– Hvala Saši Popoviću zbog toga što je napravio presedan i što je dozvolio da ja kao Pinkova zvezda uopšte snimim duet sa zvezdom „Granda“. Jelena Gerbec i ja prijatelji i baš smo želeli da nas dvoje snimimo duet, a sve ne bi bilo moguće da Popović nije dao dozvolu. Hvala mu za sve – rekao je Nemanja.
Da podsetimo, proteklog vikenda, Jelena i Nemanja su pesmu premijerno izveli u emisiji „Zvezde Granda specijal“, a spot za pesmu koji je sada objavljen, možete da pogledate u linku ispod.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x