Serbia Fashion Week priprema spektakl za svoje jubilarno deseto izdanje

Jubilarno, deseto izdanje Serbia Fashion Weeka biće održano od 24. do 29. aprila. Tim Serbia Fashion Weeka priprema velika iznenađenja povodom ovog jubileja, a između ostalih, velika novina ogleda u se lokacijama koje će modu predstaviti na nesvakidašnji način. Specijalno otvaranje Serbia Fashion Weeka biće održano u Dunavskom parku, alternativna moda biće prikazana u Kineskoj četvrti, u SKC Fabrici, revijalni deo je i ove godine smešten u Kongresni centar Master Novosadskog sajma, dok će zatvaranje biti održano u Srpskom narodnom pozorištu.

Otvaranje Serbia Fashion Weeka predstaviće pravu umetničku bajku. Uz učešće 150 manekena obučenih u modele dizajnera koji stižu iz 30 različitih zemalja sveta među kojima će biti najznačajniji svetski, regionalni i domaći modni kreatori, Serbia Fashion Week će pokloniti Novosađanima i svim modnim sladokuscima iz regiona i Evrope veče za pamćenje. Dunavski park koji će biti otvoren za sve posetioce biće pretvoren u jednu od najvećih modnih pisti Evrope a specijalni efekti i scenografija učiniće ga čarobnim.

Zatvaranje ovog internacionalnog festivala mode i umetnosti biće upriličeno u Srpskom narodnom pozorištu kada će svoje modele ali i svojevrstan performans predstaviti jedna od najvećih modnih kreatorki na svetu čije će ime uskoro biti objavljeno. Kako njene revije i čitav umetnički koncept predstavljaju veliki produkcijski poduhvat za svaku organizaciju, SNP biće savršen prostor za ovaj ekstravagantan i nezaboravan događaj.

Budite u toku na http://www.serbiafashionweek.com/

 

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x