Kija: Ostavio me je bez dinara! Sloba: Dođe mi da se ubijem sa kim sam ja bio! VIDEO

Gordana Džehverović je promenila mišljenje o Kristini Kockar u odnosu na period dok je gledala suprugu Slobe Radanovića putem malih ekrana.

– Ja sam bila na njenoj strani na početku, nisam podržavala to što se dešavao.Kada sam ušla počela sam da menjam mišljenje o samom činu braka. Došli smo do zaključka da je njena uvek bila zadnja i da u tom braku on nije mogao da se izbori za svoj glas i svoj stav. Oni su pokazali da nemaju tu slogu u braku i ovde pokazuju da nisu bili tolerantni jedan prema drugome. Ja dolazim do zaključka da je ona vrlo ambiciozna i da ona radi kako želi i on ako iznese mišljenje, iznese, njena je zadnja u tome – rekla je Goca.

– Ja nisam pokorna žena, on je bio u vezi, ali nije tačno da nije mogao da iznese svoje mišljenje, naravno da ima svoje mišljenje. Ja sam itekako želela da on bude muškarac, ali ne takav koji će da mi brani nešto, meni se muškost pokazuje na drugi način kada se brineš o svojoj porodici, kada se oženiš tvoja porodica je primarna. On je ušao ovde, mene je ostavio bez dinara. Sad, ja sam imala jer sam zaradila, a šta bi bilo da nisam imala? – branila se Kija.

– Ke*aj, ke*aj! Da se ubijem sa kim sam ja bio – reagovao je Sloba na ove prozivke.

Izvor: Pink.rs

Previous Article
Next Article

One Reply to “Kija: Ostavio me je bez dinara! Sloba: Dođe mi da se ubijem sa kim sam ja bio! VIDEO”

  1. Sneza

    Mnogo mi je bio simpatican Sloba. A, sada – sto ga vise gledam – sve mi je odvratniji. Decko nema stav, cak i ako ga ima, ne ume da ga odbrani vec pada pod uticaj (sa urlanjem, udaranjem, lomljenjem i psovanjem) i poklekne i uradi suprotno. Verovatno je preuzeo previse ciganskih manira i postaje sve omrazeniji.

Comments are closed.

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x