Ivana Pavković: Petar i ja smo navikli da budemo odvojeni!

Pevačica Ivana Pavković je nakon porođaja za kratko vreme uspela da dotera liniju i ona sada izgleda bolje nego ikad. Uskoro će predstaviti i nove pesme, a mi smo je pitali koliko joj je teško da bude uspešna i u svom poslu i da, s druge strane, bude i posvećena supruga i majka.

– Za mene je uspešna svaka žena koja postiže sve oko dece i domaćinstva, bilo da ima puno radno vreme na nekom poslu ili da je domaćica. Što se tiče toga koliko je teško biti uspešan, kada dolazi do poteškoća tada je lek za sve dobra organizacija i raspoređivanje obaveza. Nakon porođaja, pre nego što sam počela da radim, brinulo me je kako ću sve da postignem. Ima dana kada mi se nakupe obaveze vezanje za snimanja, nastupe, a kod kuće me čekaju obaveze i kućni poslovi. Isto tako, ima dana kada padam s nogu, ali i kada sve odradim očas posla. Generalno, teško je sve uklopiti, ali nije nemoguće – rekla je Ivana za portal nemazabranjenih.rs.

https://www.instagram.com/p/BZd6YyLh25y/

Pošto ste tvoj suprug Petar Mitić i ti često na putu zbog nastupa, koliko vam teško pada što ste zbog posla često i međusobno odvojeni i to što ste zbog posla često oboje odvojeni od sina Vujadina?

Što se tiče Petra i mene, nas dvoje smo međusobodno navikli da budemo odvojeni, jer tako stvari stoje od početka. Takav je naš posao, zajednički život… Odvajanje od sina je za nas još navikavanje. Prvi nastup nakon porođaja mi je sigurno najteže pao. Nekako sam se vremenom opustila, a čini mi se da se i Vujadin navikao i to onda olakšava stvari. Još kada je sa bakama i dekama, njemu je sve potaman.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x