Proziva Draginju: Svekrva zakonite supruge šalje tortu švalerki!

Luna Đogani je juče u rijalitiju „Zadruga“ proslavila 22. rođendan. Među poklonima koje je tom prilikom dobila je i torta od Draginje i Dragana, roditelja Slobe Radovanovića.

Baš ovaj detalj je bio povod da Draginju na „Instagramu“ prozove Đulkica Amzić, ćerka Sinana Sakića, koja je postala jedan od najvatrenijih fanova Kristine Kockar.

– Bože kako divna zemlja! Svekrva još zakonite supruge šalje poklone i tortu ljubavnici ili ti „švalerki“ svog sina pri tom taj isti ljubavni par ima podršku ne znam kakvog mentalnog sklopa ljudi! Bez uvrede!  Koliko jadni još trebamo biti i posmatrati ovu bolest! – poručila je Đulkica uz napomenu „Pravda za Kiju!“.

Previous Article
Next Article

3 Replies to “Proziva Draginju: Svekrva zakonite supruge šalje tortu švalerki!”

  1. Vesna

    Da nije smesno bilo bi zalosno,svekar I svekrva su hit,da ih nema trebalo bi ih izmisliti.. Djokganijevi I slobini sire ljubav naravno za novac,to ti je u Srbiji I sire najpoznatija ljubav…kad podelimo kud Koji mili moji..

  2. Sneza

    A tek su cestitke hit! Sve isti stil, isti recnik i ista toplina i neznost u ophodjenju – samo potpisi drugaciji! E, jadna li si majko Lunina (tako se i potpisuje na drustvenim mrezama). Bedaaa …

Comments are closed.

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x