Naida: Više nisam sa njim i smanjite doživljaje!

Naida Gadžo sada je i zvanično ostavila Nenada Marinkovića Gastoza. Nju je očigledno razočaralo njegovo ponašanje u proteklom periodu u rijalitiju, pa je odlučila da stavi tačku na ovu vezu. U prilog tome ide i njen komentar na „Instagramu“.

– Ovako se ponaša slobodan dečko. Pošto ja više nisam sa njim, pa smanjite poruke i povezivanja, a i doživljaje, hvala! – poručila je Naida.

Previous Article
Next Article

4 Replies to “Naida: Više nisam sa njim i smanjite doživljaje!”

  1. Sima

    Dobro je da je nije oženio pre ulaska u rijaliti. Ovo je loš scenario da sada raskida, kao i sve do sada u rijalitiju. Gastozz u ovoj sezoni igra jedino protiv produkcije a za potrebe rijalitija.

  2. Perica

    Da nije Gasttozzova devojka, sada kako kažete bivša, da li bi imala medijsku pažnju?! Devojka se igra sa vama po drugi put na isti način, ona objavi na Instagramu a Vi se upecate! Zato je Gasttozz Kralj rijalitija jer je ovo i njegova igra.

  3. Mr.don

    Ma nikad nije ni bila sa njim stvarno. To je ista prica kao Mladen Prlja. On je juri a ona ga izbegava. I odakle vama ideja de je njoj potreban Marketing) I ako joj je potreban, ovakav sigurno ne.

Comments are closed.

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x