Nemanja Semlekan: Sloba i Kija to nisu smeli sebi da dozvole!

U prvoj sezoni „Pinkovih zvezda“ takmičili su se Nemanja Semlekan i njegova sadašnja supruga Dajana Milosavljević. Njih dvoje su iz Zrenjanina kao i Sloba Radanović i Kristina Kockar. Zahvaljujući pomenutom takmičenju Nemanja i Dajana su postali drugari sa Slobom i Kijom, pa smo mi sa Slobinim kolegom proverili kako oni gledaju na celu aferu u rijalitiju „Zadruga“ o kojoj priča ceo region.

– Slobu odnosno Boksu smo bolje upoznali tokom takmičenje „Pinkove Zvezde“, iako smo se ranije znali površno iz grada. Podržavali smo se međusobno jer smo iz istog kraja, a Dajana je jednom prilikom javila Kiji kako Sloba prolazi kroz takmičenje jer se zadesilo da budemo u istoj grupi na snimanju. Kiju sam poznavao preko majke Nadice jer sam često dolazio sa porodicom u restoran u kojem ona radi, a Dajana je nije poznavala uopšte sve dok nismo intenzivirali druženje sa Slobodanom. To druženje rezultiralo je upućivanjem poziva na našu svadbu na kojoj su oni bili zajedno i postoji čak snimak na kojem Sloba peva „Pod sjajem ružičastih zvezda“.Uzvratili su nam poziv na njihovu svadbu međutim mi smo tog dana imali već imali zakazano veselje na kojem smo morali da radimo i obećao sam Slobi da ćemo se nakon svadbe videti da im donesemo svadbeni poklon i da se lepo vidimo i ispričamo. Međutim, eto ubrzo se desio Slobin ulazak u „Zadrugu“ i epilog koji nas je baš iznenadio – ispričao je Nemanja za portal nemazabranjenih.rs.

A da li Nemanja ima stav o sukobu Slobe i Kije u rijalitiju?

– Dajana i ja ne želimo da stajemo ni na čiju stranu, samo nam je krivo što nisu uspeli da sačuvaju svoju bračnu intimu za sebe već su rešavali svoje probleme pred milionima gledalaca. To nisu smeli sebi da dozvole i to je trebalo da se reši nekako drugačije.U svakom slučaju, i Slobi i Kiji želimo da budu srećni pored osoba koje izaberu i da svoj sukob reše na što civilizovaniji način u ime onoga što su imali – rekao je nam je Semlekan.

Da podsetimo, Sloba i Nemanja su se takmičili u prvoj sezoni. Za razliku od Radanovića, Semlekan je imao mnogo više sreće na privatnom planu nakon takmičenja. On je svoju sadašnju suprugu Dajanu zaprosio na sceni „Pinkovih zvezda“. Usledila je i svadba, a dobili su i dete, ćerkicu Vanu.

https://www.youtube.com/watch?v=EwhpCvTK4Tg

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x