Teodora: Ti imaš prljavu dušu! Kija Gordani: Lepo si vaspitala ćerku!

Miljana Kulić je zatražila od Teodore Džehverović da navede najveće ološe u rijalitiju. Očekivano, prvo je navela Macu, a potom Kristinu Kockar.

– Takav utisak mi daješ da imaš prljavu dušu – rekla je Teodora i između ostalog je prozvala zbog toga što napada Slobu Radanovića.

Kristina je poručila Teodrinoj mami da je jako lepo vaspitala ćerku koja očigledno ima pogrešne principe kada je nju izdvojila kao ološa. Kija je podsetila, da nije ona bila ta koja je rekla da je Teodora imala seks sa Anđelom i nije bila ona ta koja ju je napadala za Ćazima i ne razume zašto baš nju napada, ali da očigledno Teodora već duže ima nešto protiv nje.

Krenula je razmena uvreda. Kija je podsetila Teodoru da je svog dečka prevarila sa Anđelom, a ona je njoj uzvratila da je sa Filipom razvaljivala kupatilo u hotelskoj sobi.

Previous Article
Next Article

2 Replies to “Teodora: Ti imaš prljavu dušu! Kija Gordani: Lepo si vaspitala ćerku!”

  1. Mia

    Ja imam dve cerke koje nose naocale pa nisu jadnice vec su skolovana deca, ali zato nisu marsirale dupe po jahtama niti su se kako Goca kaze ‘jebale’ po rijalitima. Isto tako znaju da je greh spavati sa ozenjenim covekom. Ah, da naravno mama im nije niti Anabela niti Goca. Kurva je kurvu uvek dobro razumjela, zato se ne cudim sto se Teodora i Luna dobro razumeju, a i majke im se dobro razumeju.

Comments are closed.

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x