Lepa Brena: Neravnopravnost se oseća u svakodnevnom životu!

Folk diva Lepa Brena pre nekoliko dana je predstavila sve pesme s novog albuma „Zar je važno da l’ se peva ili pjeva“ i prve reakcije na sve pesme govore u prilog tome da je najveća zvezda na ovim prostorima ponovo uradila odličan i ponovo je zadovoljiva ukuse svoje ogromne publike. Proteklih dana se posebno komentariše spot za pesmu „Srećna žena“ u kojem se osim Brene pojavljuje i 13 koleginica ove slavne pevačice.

Nakon premijere novog albuma, na redu je još jedna provera pred publikom. Naime, 8. marta na Dan žena Brenu očekuje veliki koncert u Subotici. Uoči ovog spektakla, mi smo pitali folk divu kako ona gleda na ovaj praznik i da li, kada na taj dan pomisli, misli pre svega na poklone, ili možda na nešto drugo.

– Radujem se svakom 8. martu jer me to podseća na ljubav i poštovanje prema mojoj majci i prema svim ostalim ženama koje se i dan danas bore protiv diskriminacije, nasilja, sigurnih kuća, na pravo glasa i na ravnopravnost. Činjenica je da mi na Balkanu napredujemo po pitanju poštovanja žena i da se otvoreno priča o toj temi jer imamo mnogo uspešnih žena kod nas, ali se ta razlika oseća u svakodnevnom životu. Zato, živele žene, majke naših muževa, naše sestre, drugarice, majke, bake i sve ostale koje nisam pomenula – rekla je Brena ekskluzivno za portal nemazabranjenih.rs.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x