Vanja, Katarina, Slađana i Tamara otkrivaju kakva je Brena kada su kamere ugašene!

Folk diva Lepa Brena danas je premijerno predstavila spot za svoju novu pesmu „Srećna žena“. U ekranizaciji ove numere su i 13 popularnih pevačica, među kojima i neke zvezde „Granda“.

Vanja Mijatović, Katarina Živković, Slađana Mandić i Tamara Dragić sa nama otkrivaju svoje utiske o ovoj saradnji i kako se prema njima Brena ophodila dok su kamere bile ugašene.

– Sa Brenom je vrlo lako raditi, jer je žena profesionala. Zaista mi je čast da sam se našla u njenom spotu. Dobro smo se zabavili i družili. Učestvovala sam u jednom veoma kreativnom projektu. Brena je jako zanimljiva, puna anegdota koje nam je pričala. Osim toga ona je bila dobar domaćin. Brinula je o svima nama non-stop. Divno iskustvo i velika čast – rekla je Vanja za naš portal.

Ni Katarina ne skriva ponos zbog toga što je bila deo novog Breninog spota.
– Bilo je fenomenalno. Brena je surovi profesionalac i ujedno jako brižna i pažljiva prema svojim saradnicima, i naravno prema nama. Ogromna mi je čast što me je lično pozvala da je glumim u njenom spotu i što sam deo tog velikog projekta – rekla nam je presrećna Kaća Živković.

Slađana Mandić je još na početku svoje muzičke karijere isticala da joj je Brena jedan od muzičkih uzora. A kako je bilo raditi sa folk zvezdom na njenom spotu?

– Bilo je sjajno. Iz početka, kad sam je tek upoznala pre nekoliko godina, imala sam neku vrstu strahopoštovanja, s obzirom na njenu karijeru i sve njene uspjehe, ali pošto smo sarađivale više puta, shvatite koliki je laf i koliko je opuštena i pristupačna. Tako je bilo i sad, mnogo smo se zezali i smejali, bilo je divno raditi sa njom i ostalim koleginicama! Surovi je profesionalac i prava raja – ispričala je Slađana za naš portal.

Kao i Slađana, i Tamara Dragić je pored ovog spota, sa Brenom sarađivala i na spotu „Zar je važno da l’ se peva ili pjeva“.

– Dva spota i dve potpuno drugačije priče i dve drugačije uloge. Profesionalna ekipa i Brena veliki profesionalac. Od nje smo imali prilike mnogo toga da naučimo i zasluženo je već nekoliko decenija na vrhu – rekla nam je Tamara.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x