Jelena Kostov: Nadežda je često udarala glavom u zid i zato nije uspela dosad!

Atraktivna pevačica Jelena Kostov sinoć je pevala na žurki u rijalitiju „Zadruga“. Prve utiske, nakon što je napustila imanje u Šimanovcima, podelila je ekskluzivno sa portalom nemazabranjenih.rs.

– Prezadovoljna sam kako je bilo. Mnogi zadrugari su mi prilazili da mi kažu da se nisu skoro bolje proveli, a meni je to najlepše priznanje nakon nastupa. Osim toga, neverovatna je bila sinoć gledanost i to se vidi i po rejtingu „Pinka“ i „Zadruge“, ali i po reakcijama kada sam uzela telefon posle žurke. Veliki broj poruka sam dobila i moram da priznam da nikada nisam izazvala veće reakcije nego sada nakon „Zadruge“. Jako sam bila srećna i zbog toga što su su takmičari u ovom šouu više puta tražili da im pevam svoje pesme kao što su „Nagle promene“, „1005“ i „Biću jača“ – rekla nam je Jelena koja smatra da nije mogla dobiti bolju reklamu od ove u „Zadruzi“.

Među učesnicima u ovom rijalitiju je i pevačica Nadežda Biljić. Ono što je zanimljivo je to da su se Jelena i Nadežda takmičile u četvrtoj sezoni „Zvezda Granda“ i obe su došle do završnica. Mi smo upitali Jelenu šta je po njenom mišljenju uticalo na to da Nadežda ne napravi takav uspeh u karijeri kao što je ona.

– Ne znam koliko se sećate, u „Zvezdama Granda“ su ranije bile one crvene stolice kada je Saša Popović proglašavao ko ide dalje. U jednom od poslednjih krugova te sezone upravo smo nas dve ostale poslednje i ja sam nastavila takmičenje, a Nadežda je ispala. Ona se kasnije vratila kroz baraž i putovala je zajedno na turneju sa svima nama iz „Zvezda Granda“ iz te sezone. Međutim, ne znam šta se u međuvremenu desilo i zašto ona nije napravila veći uspeh, a ima vokalne spobnosti i sigurno zaslužuje veći uspeh. Kasnije se takmičila u „Pinkovim zvezdama“ i sada u „Zadruzi“ i nadam se da će nakon rijalitija ona iskoristiti ovu pažnju i popularnost koju je dobila. Ono što mogu da kažem je to da ja nju jako volim. Ona je meni jako draga osoba. Jako je iskrena, emotivna i što joj je na umu na to na drumu. Ona je često udarala glavom u zid i moguće da ju je to koštalo jer u nekim trenucima možda nije na mudriji način reagovala. Žao mi je zbog toga i stvarno joj želim da joj karijera krene u boljem pravcu nego što je to bilo dosad- izjavila je Jelena za naš sajt.

Što se utiska pojedinačno o zadrugarima, nakon žurke, ona ipak nije mogla da izdvoji neku osobu kao svog favorita.

– Morala bih da živim sa njima da bih stekla utisak o njima. Ja sam samo nekoliko sati bila tamo i to nije baš pravi način da zaokružim svoj stav o svima njima pojedinačno.

Inače, treba pomenuti da je na imanje u Šimanovce Jelena stigla sa snimanja svog novog spota, međutim, ni zadrugarima ni gledaocima ona nije pokazala da je umorna i nije se ni malo štedela dok je pevala učesnicima trenutno najpopularnijeg šoua u regionu.

Osim snimanja novog spota, Jelena je proteklih dana bila posvećena i promociji nove pesme „Dan je ko godina“ i čini se da je uradila dobar posao jer je za kratko vreme ova pesma postala hit kako u regionu tako i u dijaspori, a osim toga

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x