Saška Karan zadržana u bolnici!

Kako je saopšteno u pismu Velikog Šefa, Saška Karan je napustila imanje i ona je zbog zdravstvenih problema zadržana u privatnoj bolnici.

Veliki Šef je Saški poželeo brzi oporavak i povratak na imanje. Milica Dugalić je prokomentarisala da je Saška bila jako loše i da se čak onesvestila i ona je kao i drugi zadrugari poželela Saški oporavak.

Previous Article
Next Article

One Reply to “Saška Karan zadržana u bolnici!”

  1. Slavica Popovic

    Zadruga je dobro zamisljena ka sou program.
    Po meni trebalo bi napraviti kriterijum godina izmedju ucesnika kako bi mogli sebe da prikazu realno u vremenu svoje dobi. Ovakav sastav ucesnika nije ravnopravan, a gledanost podizu samo ucesnici izmedju 20 i 30 godina jer prelaza granicu lepog ponasanja i morala,
    Iz tih razloga stariji ucesnici ih napadaju kao hijene, najgrublje, ne bi li sebi obezbedili opstanak, te stoga i oni prelaze granice dobrog ponasanja i morala.
    Kada bih ja imala mogucnosti da organizujem Zadrugu prvi kriterijum bi bile godine.
    Ucesnici bi bili odabrani u sledecim grupama: od: 25-45 godina, zatim od: 45-60 godina i od 65-90 godina. Tada bismo imali donekle ravnopravne ucesnike.
    Takodje bih birala ucesnike iz obicnog zivota o kojima ucesnice ne bi imali nikakva predhodna saznanja o njihovim karakterima, po da vidimo koliko ta psiholoska igra moze pojedincima da omoguci da se snadju i toj nepoznanici i tada bi smo mogli videti njihovu procenu o pojedincima kao i sopstvenu, koliko su shatili igru, i da li ce uspeti svojim rasudjivanjem nekoga da pobede ili mozda samog sebe.
    Ovako znaju jedan o drugome dosta, i onda udaraju nisko i prljavo..
    Dajte da vidimo koliko umeju da misle sami.
    Pozdrav.

Comments are closed.

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x