HURICCANE! Sanja Vučić, Ksenija i Ivana Nikolić formirale novu žensku grupu! VIDEO

Zoran Milinković Srbin iz Pariza koji godinama unazad brendira sve najlepše iz Srbije i to pod motom “Serbian BREND”, oformio je muzičku grupu pod nazivom “Hurricane”.

Muzička grupa sastavljena od tri vrhunska vokala, od kojih jedan pripada prošlogodišnjoj srpskoj predstavnici na izboru za Pesmu Evrovizije – Sanji Vučić. U grupi su i Ksenija Knežević ,ćerka poznatog  pevača Nenada Kneževića Kneza i Ivana Nikolić, poznate u svetu muzike i modernog plesa.

Neobičnim nazivom pesme “Irma & Maria” kako su se zvala dva razorna uragana posle kojih su Karibi pretvoreni u ogromnu ruševinu, ova grupa skrenuće pažnju na sebe, srpsku muziku i lepotu, ali i razrušeni St. Marten i druge delove Kariba kojima je neophodna obnova.

Grupa “Hurricane” definitivno će otvoriti vrata u svet srpskoj muzici, a pored prve pesme i spota za istu, koja zvuči i izgleda svetski, u pripremi je još nekoliko pesama, koje će takođe uskoro biti ekranizovane.

Ambiciozne članice grupe sigurne su u punu podršku srpske, ali i regionalne javnosti, a ako je suditi po prvim reakcijama muzičkih znalaca, na pravom su putu sa ostvarenje sjajnih svetskih karijera.

 

 

Facebook Comments

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *