Bane Čolak prozvao produkciju… Veliki Šef reagovao: Potpisao si ugovor po kojem nemaš honorar!

Bane Čolak je danas više puta prozvao produkciju rijalitija „Zadruga“. U toku dana on je zbog spavanja i zbog toga što nije ispoštovao sastanke, prvo kažnjen novčano, a potom i direktnom nominacijom.

On je napao produkciju da neki u rijalitiju imaju privilegije i da dobijaju lekara čim ga zatraže, i kao privilegovane  izdvojio je Jovanu Tomić Matoru, Slobu Radanovića, Kristinu Kockar, Jelenu Krunić, Sašku Karan, Lepog Miću i Marka Janjuševića.

On je danas zamerio produkciji što ga ne vode kod zubara, a u pismu Velikog Šefa koji se večeras oglasio, stoji da je Bane devet puta iz rijalitija odveden kod zubara, kao i da je jednom bio kod lekara.

Osim toga, Veliki Šef je naveo i da je produkcija više vodila računa o Banetovim zubima nego to što je on vodio sam dok je bio van rijalitija jer su mu zubi u lošem stanju jer nije redovno odlazio kod zubara dok nije postao učesnik.

Veliki Šef je otkrio i da je Bane tražio razgovor sa njim i da je tema bila njegov honorar. U pismu su Baneta podsetili na njegov ugovor po kojem on nema honorar u rijalitiju.

U pismu je obrazloženo i zašto su pojedinačno svi koje je Bane izdvojio bili kod lekara ili na drugim pregledima.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x