ZADRUGOVIZIJA! Miljana i Tanja uzele po jednu pobedu, Sloba dve!

Počela je “Zadrugovizija”. U žiriju takmičenja na “Pinku”, večeras su Zorica Marković, Zorica Brunclik, Bebi Dol, Damir Handanović i Suzana Perović.

 

Viktorija se prvi predstavila pesmom “Halo Halo”, to je je pesma koju je ona sa grupom “Aske” nedada izvodila na “Evroviziji”.

Viktoriji se na početku desila jedna neprijatnost jer na početku pesme nije dobro čula matricu, pa su joj dozvolili da ponovi nastup. Novinari su nakon nastupa hvalili Viktoriju, ali su kritikovali Nadeždu Biljić i Mariju Anu Smiljanić zbog toga što su njih dve samo statirale u ovom nastupu.

Andrijana Radonjić je izvela pesmu “Oro”, a Miki Đuričić i Ana Korać su bili zaduženi za koreografiju. U jednom trenutku Miki i Ana su se na blic zaljubili za potrebe nastupa.

Bora Santana i Sanja Stanković su za svoju tačku imali pesmu “Ovo je Balkan”. Zorica Marković im je rekla da su bili preslatki, iako Bora nije najbolje pevao.

Teodora Džehverović je izvela pesmu “My number one”. Zorica Brunclik je rekla:

– Riba si do bola!

Milica Dugalić je izvela pesmu “Hajde da ludujemo”. Damir Handanović je prokomentarisao da ova pesma nije primerena Miličinim godinama.

Zorana Stefanov je izvela pesmu “Moja štikla”. Njoj su na sceni društvo pravili Luna Đogani i Anđelo Ranković.

– Ništa! – ovako kratko je Zorica Marković prokomentarisala ovaj nastup jer je bila razočarana i glasom i koreografijama.

Sa druge strane, drugi članovi žirija su hvalili ovu trojku, naročito Zorica Brunclik koja nije štedela komplimente na račun pre svega Zorane.

Sara Reljić je oduševila žiri svojom interpretacijom pesme “Euphoria” koju je na “Evroviziji” izvodila Lorin. Zorica Brunclik je pohvalila Saru.

– Ti si dokaz da ljubav čini čuda – rekla je Zorica Sari.

Zorica Marković je Sari rekla da je njen nastup bio za desetku.

Miljana Kulić je nasmejala sve svojim nastupom i interpetacijom pesme “Brazil” koju u originalu izvodi Bebi Dol.

“Waterloo” je izvela Tanja Jovićević. Njoj na sceni je društvo pravila Kristina Kockar, koja je za to vreme plesala.

Nakon Slobe Radanovića koji je izveo “Molitvu”, na sceni se pojavio Nemanja Đerić Đekson. Njegov zadatak je bila pesma “Gori vatra” Zdravka Čolića. Bebi Dol mu je zamerila što nije savladao tekst pesme.

Lepi Mića je izveo pesmu “Lane moje” Željka Joksimovića. U jednom trenutku, Žiža je pokazala svoje gole grudi, a pojedini novinari su joj zamerili zbog toga što smatraju da joj ovo ne priliči.

Po odluci novinara, pobednici “Zadrugovizije” su Miljana Kulić i Jovana Tomić Matora. Na mreži “Facebook” pobedile su Tanja Jovićević i Kristina Kockar.  Sloba je pobedio po glasovima stručnog žirija, kao i na osnovu SMS glasova.

Pratite nas na društvenim mrežama!

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Survivor?

View Results

Loading ... Loading ...

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga?

View Results

Loading ... Loading ...