Najveće takmičenje mladih dizajnera na našim prostorima!

Serbia Fashion Week i Nacionalna komora za modu Srbije i ove godine pokreće nacionalnu platformu za prepoznavanje i podršku mladim dizajnerima, Fashion Talent Design Competition.

Cilj ovog takmičenja je da se mladim dizajnerima pruži mogućnost ostvarivanja i razvitka međunarodne karijere u modnoj industriji. Kandidati koji mogu da se prijave su studenti modnog dizajna i drugih kreativnih smerova, ali i mladi dizajneri do 30 godina starosti.

Takmičare koji osvoje prva tri mesta očekuju izuzetne nagrade, koje će im omogućiti probijanje na modnom tržištu i prepoznatljivost, a neke od njih su besplatno predstavljanje kolekcije na najvećem svetskom modnom festivalu mladih talenata FASHIONCLASH u Holandiji, kao i finansiranje materijala za izradu kolekcije pobedniku takmičenja.

Ono što ovu platformu čini značajnom jesu i eminentni članovi žirija koji svojim znanjem i iskustvom pomažu mladim talentima koji se prijave na ovo takmičenje. Članove žirija čine: Donald Potard, nekadašnji generalni direktor modne kuće Jean-Paul Gaultier, Eymeric Francois, član institucije Visoke mode u Francuskoj, Svetlana Horvat, predsednica Serbia Fashion Weeka i Nacionalne komore za modu Srbije, Branko Popović, predstavnik modnog festivala Fashionclash iz Holandije, Vasilije Kovačev, modni dizajner, William Arlotti, predstavnik magazina Le fashion post iz Francuske i Myra Postolache, predstavnica magazina The Secret Code Of Fashion iz Italije.

Pozivamo sve mlade talente da se prijave tako što će popuniti formular sa sajta Serbia Fashion Weeka koji se može preuzeti ovde  i proslediti ga uz kratku biografiju i 5 skica u elektronskoj formi na serbiafw.ftdc@gmail.com .

 

Prijave traju do 15. marta 2018. godine.

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x