EKSKLUZIVNO! Sarina najbolja drugarica: Drago mi je što Vojke ne sumnja u Saru!

Aleksandrina Bošnjak najbolja je drugarica Sare Reljić. Ekskluzivno za portal nemazabranjenih.rs ona nam je otkrila svoj utisak o tome kako se Pinkova zvezda dosad pokazala u najgledanijem rijalitiju „Zadruga“.

– Ponosna sam na Saru. Mislim da se dobro drži i nadam se da će izdržati do kraja. Navijam za nju. Raduje me što je Vojke sa njom i što joj pomaže da vreme u rijalitiju lakše prebrodi. On joj je velika podrška.

Kakav je tvoj utisak o Vojketu kao Sarinom dečku?

– Mislim da je on jedan od boljih momaka sa kojima je ona bila. Iako nekima Vojke deluje kao hladan, mislim da on zapravo nije takav. Primetila sam da zaista Sari pruža veliku pažnju. Drago mi je i zbog toga što on Sari veruje i što nikada ne sumnja u nju.

A šta znaš o prethodnoj Sarinoj vezi?

– Znam da je ona sa prethodnim dečkom raskinula dva dana pre „Zadruge“. On ju je uslovljavao i ona je odlučila da to preseče i da prekine tu vezu. Sa tim bivšim dečkom ona je imala problem još tokom „Pinkovih zvezda“, ali kada se pomenula mogućnost da ona uđe u rijalitiji, to je drastično narušilo njihove odnose i Sara je to okončala uoči „Zadruge“.

Da možeš sada da se čuješ sa Sarom šta bi joj poručila?

– Poručila bih joj da smo svi uz nju, da je podržavamo i da ona treba da nastavi da se bori jer ima veliku podršku.

Pogledajte još…

https://nemazabranjenih.rs/2018/02/02/zavirite-u-spavacu-sobu-sare-reljic-foto/

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x