Katarina i Sergej pozvali sve da podrže Lorenu!

Večeras se održava „Montevizija“, festival na kojem će se birati predstavnik Crne Gore na predstojećoj „Evroviziji“.

Među takmičarkma je i Lorena Janković, superfinalistkinja prošle sezone „Pinkovih zvezdica“, a njeni drugari iz ovog takmičenja su pozvali svoje fanove koji žive u Crnoj Gori, da večeras svojim SMS glasovima podršku pruže upravo Loreni.

Kada sam malo ozbiljnije počela da se zanimam muzikom, tada, malena riđa devojčica je osvojila moje srce genijalnom energijom i odličnim scenskim nastupima, kroz ozbiljne šou programe u kojima je učestvovala. Sada je odrasla i ima odličnu pesmu „Neželjena“ koja nosi snažnu poruku i biće upozorenje za sve one koji svoje devojčice ne žele još od začetka. Čula je Evropa ili ne, divno je da je tako važna tema oživljena i kroz muziku! Večeres ćemo čuti i moju drugaricu Lorenu, sa kojom sam i sama delila lepo takmičenje i isto tako lepe uspomene. Ona je nasa Selin, jer svakoj pesmi da sopstvenu magiju svojim bogatim glasom. Nena pesma „Dušu mi daj“ inspirisana je ljubavlju i sigurna sam da će vam se veoma dopasti. Želim im svu sreću večeras, kao i svim ostalim učesnicima, koji mi neće zameriti što sam ih izdvojila kao generacijski najbliže. Prvi program RTCG, 20h. GLASOVI IDU U HUMANITARNE SVRHE!
SREĆNO SVIMA! – poručila je Katarina kojoj su favoritkinje večeras Katarina Bogićević i Lorena.

https://www.instagram.com/p/BfTJRsCBzP5/

Sergej Pajić je pozvao svoje „Pajićke“ iz Crne Gore da večeras pruže podršku Loreni.

– Drage Pajićke iz Crne Gore, danas budimo svi zajedno tu u 20:00h na RTCG i podržimo našu Lorenu! Glasajte za broj 5 večeras. Voli vas i ljubi Pajke! – naveo je Sergej na „Instagramu“ i dodao:

– Ona je i više nego zaslužila da Crnu Goru predstavlja na „Evrosongu“.

 

 

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x