Saša Matić: Opuštanje u Zanzibaru pred velike koncerte!

Hladnu zimu većina poznatih zameni toplijom klimom na egzotičnim lokacijama. Jedan od takvih je i pevač Saša Matić, koji je sa ćerkama i suprugom proveo desetak nezaboravnih dana u Zanzibaru. 
 
Osim kupanja i sunčanja, Matić nije propustio ni vožnju tradicionalnim čamcima, uživanje u tradicionalnoj zanzibarskoj muzici i plesu, ali i kulinarskim specijalitetima ove zemlje. 
 
Tako se pevač u dobrom društvu i pravoj opuštajućoj atmsferi na tropskim plažama pripremao za koncertnu turneju „Ne bih ništa menjao“ koja kreće već 14. februara iz Novog Sada, nastavlja 01. marta u Kraljevu, nakon čega sledi dvodnevni spektakl u beogradskoj Areni. 
 
Naime, nakon što su karte za dan posvećen ženama prodate čak mesec dana pre održavanja koncerta, zakazan je još jedan koncert, 9.marta u Štark Areni. 
„Vest o rasprodatom koncertu za Dan žena zatekla me na odmoru i mogu vam reći da mi je to dodatno ulepšalo odmor. Moram vam priznati da me je bilo malo i strah zakazati još jednu Arenu i to već 9. marta ali prema informacijama koje dobijam, interesovanje i za drugi koncert je ogromno,  moji saradnici u šali govore da bi već sada mogli razmišljati i o trećoj Areni. Presrećan sam zbog toga i jedva čekam da svoju sreću podelim sa svojom publikom“ – kaže Matić  
 
Karte za novi koncert su u prodaji na svim prodajnim mestima Eventima, a obzirom na ogromno interesovanje publike, vrlo je moguće da će karte i za ovaj koncert biti rasprodate u rekordnom roku. 

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x