Bolesno! Zbog Zadruge, Mirku Gavriću prete ubistvom!

Iako nije učesnik, i on je uvučen u rijaliti „Zadrugu“. Zbog toga što je prijatelj sa Anabelom Atijas i sa Slobom Radanovićem, Mirko Gavrić je svakodnevno na meti napada fanova pojedinih takmičara na imanju u Šimanovcima.

https://youtu.be/qDJBkp67OKY

Svakodnevno se objavljuju uvredljivi video snimci i komentari na njegov račun i čak pojedini idu toliko daleko da njega krive za svaku odluku ili zadatak produkcije koja ne ide u korist Kristine Kockar.

Neki teoretičari zavera su toliko daleko išli da su njega optužili da je on namontirao snimak Filipa Đukića i Kristine Kockar, odnosno seksa iz kupatila, iako su gledaoci uživo na „Pinku“ tu situaciju, svih 32 minuta, imali prilike da gledaju u trenucima kada se sporna situacija i zaista odvijala.

Međutim, mnogi su pomerili granice u borbi za svoje favorite pa se sada sve češće i pretnje mogu pročitati na društvenim mrežama. Jedna od takvih je upućena upravo Mirku.

 

– Kada dobije mladež između očiju, više neće nameštati! – stoji u komentaru na „Youtube“ čime se jasno aludira na to da će Mirko biti likvidiran.

Još oko četiri meseca ostalo je do kraja prve sezone „Zadruge“, a čini se, da će zbog ovakvih komentara, zbog ovog rijalitija imati posla i organi gonjenja.

https://www.youtube.com/watch?v=SwLbDpySX6U

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x