Na nastupu u Kasini, Indira sutra snima i kadrove za svoj novi spot! VIDEO

Indira  i klub Kasina pozivaju  svoje obožavaoce na snimanje scene za pesmu koja će se naći na njenom prvom samostalnom albumu koji izlazi na proleće ove godine.
Popularna pevačica, Indira  Levak, bivša pevačica grupe Colonia, žena čije ime znači  živu vatru ,  čeka vas 7.2.2018. u  klubu Kasina u Beogradu. 
Indira će na koncertu u Kasini, sa svojom vernom publikom, uživo snimati kadrove za svoj novi spot.  “ Svi ste mi dobrodošli. Snimat ćemo spot za jednu od novih pjesama s mog prvog samostalnog albuma. Želim da svi vide i osete tu “ Kasina atmosferu” Indirinih koncerta.” poručuje karizmatična Indira.
Popularna pevačica odnedavno je hrabro zakoračila u svoju samostalnu karijeru i pokazalo se da je to bio odličan potez. Sretna i vesela dolazi u Beograd, spremna svoju energiju i ljubav podeliti sa svima vama koji 7.februara 2018. dođete u Kasinu. 
“Svaki put jednako je dobra atmosfera i pun klub. Rado vam se vraćam, a vi mi uvijek ispunite srce toplinom.  Puno mi je srce jer imam takvu publiku. Zato vas želim u svom novom spotu, tu pozitivu , radost, vaše osmjehe želim zabilježiti kamerom. Dođite i zabavimo se zajedno na koncertu 7. februara, a mi ćemo snimiti i napraviti  nešto što će svima nama ostati neizbrisiva uspomena, u  obliku atraktivnog video spota.”
Sve vas koji želite biti deo ove ekskluzive sa zadovoljstvom  pozivamo da doprinesete ludoj atmosferi  Indira koncerta u najboljem gradskom klubu Kasina. Rezervišite svoje mesto na vreme i ne propustite biti deo ove lepe i spektakularne priče.
Zato ako vidite našu ekipu u klubu igrajte i zabavite se , a možete nam došapnuti i neku poruku za našu Indiru.
Prva mesta na radijima i ulazak u izbore za pesmu godine su još jedna potvrda uspeha i vetra u leđa Indiri i njenom timu. Indirine verne fanove uskoro očekuju  i dodatna iznenađenja, novi singl, album, spot i veliki solistički koncerti kojima se  Indira raduje .
Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x