Toni Cetinski živi KAO U SNU!

Ako si jedan od najtraženijih pevača u regionu, godinama si u vrhu scene, a generacije obožavaoca te podržavaju u radu, možeš slobodno reći da živiš svoj san.

Život iz snova, Toni Cetinski je pevač i čovek, koji uvijek navodi ljubav kao svoj pokretač i životni moto, otpevao je u svojoj novoj pesmi ‘Kao u snu‘.

‘Snovi postoje da bi se sanjali, no nisu svi snovi lijepi. Ova je pjesma ipak jedan od mojih lijepših snova. Zato će se po njoj i album zvati ‘Kao u snu’. Nemojte nikada prestati sanjati o boljem sutra, nikada ne odustajte od svojih snova o ljubavi i životu, a ja vam želim da vam se ispune najbolji snovi, baš kao što su se ispunili i meni.’, poručio je ovom prigodom Toni.

I ovim singlom, kao i u slučaju posljednjih ‘Laku noć‘ i ‘Nemam sreće s tobom‘, koji su i dalje među najslušanijim  pesmama, Toni pokazuje kako mu motiva ne nedostaje. 

Isto tako, svoju neiscrpnu energiju i svežinu, pretače u koncerte koji su za sve posetioce jedinstveni muzički doživljaji, kojima se stoga, bez obzira gdje nastupao, uvek rado vraćaju. 

Uz novu pesmu, Toni je najavio još jednu muzičku poslasticu, Veliki koncert 26.04. u beogradskom Sava centru. Nakon tri godine i tadašnja dva rasprodana koncerta u Sava centrom, kojim je obeležio 25 godina muzičkog  rada, ne sumnjamo kako će prepuni Sava centra s oduševljenjen dočekati novi koncert ovog pevačkog velemajstora. Ulaznice za koncert već su u prodaji a možete ih nabaviti putem sustava eventim.rs.

Toni i sam otkriva da mu nedostaje Beogradska publika,jer vrhunska publika  mu daje pozitivnu energiju i kako sam ističe lako je sa takvom publikom.

Facebook Comments

Previous Article
Next Article