Brajovića iznenadio komentar Jelene Kostov!

Poznati kantautor Staša Brajović koji je stekao veliku popularnost objavivši album pod nazivom ,,43“ za produkcijsku kuću City Records, koji je ušao u Ginisovu knjigu rekorda i odlukom publike i medija nagrađen je Oskarom popularnosti u čak dve kategorije: ,, Album godine“ i ,, Istorijski diskografski album“! Nakom ovog albuma, na kojem su sve pesme njegove, sem četiri Brajine, tri Maretove i jedna Pančova, već sprema novi album koji će izadati čim zakorači u 44. godinu i na albumu će se naći 44. nove pesme.

Staša je za kratko vreme osvojio srca publike, kako u Srbiji tako i širom Balkana. Pored toga što je svojim pesmama opičnio gotovo ceo Balkan, Staša često ostavi bez daha i svoje kolege.

Pevačica Jelena Kostov i te kako ceni rad svog kolege i oduševljena je njegovim radom, harizmom i emcijom za muziku,te mu je i javno uputila pohvale:

– Na Stašinom albumu zaista se može osetiti kvalitetna i dobra muzika, može se osetiti odličan zvuk gitare. Njegove pesme me često vrate u vreme starih, doprih pop pesama. Svaka mu čast sto je uspeo za tako kratko vreme da osvoji srca publike, i izda 43. pesme i spota. S razlogom je ušao u Ginisovu knjigu rekordsa. Bravo!

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x