Jelena Kostov: I kada sam imala probleme, to niko nije mogao da vidi!

Pevačica Jelena Kostov nema problem da prizna da se nije uvek najbolje osećala dok je pevala pred publikom, ali i u takvim trenucima se trudila da na svoju publiku prenese isključivo pozitivno raspoloženje.

– I kada sam imala probleme to niko nije mogao da vidi. Ljudi na nastupima uglavnom komentarišu da sam uvek vesela i da sam pozitivna i smatram da je meni, kao profesionalcu, posao da ljude razveselim – rekla je Jelena za naš portal.

Ova zvezda „Granda“ priznaje da joj je posao nekada donosio i previše stresa, ali da je vremenom to uspela da reguliše.

– Ovaj posao je poprilično stresan. Nekada sam pevala do 5 ujutro, pa onda spavam dva sata i putujem na sledeći nastup i tako sedam dana u nedelji. Tada sam tako morala jer sam radila za manje pare. Sada mogu manje, a za veće honorare.

Ono što mnoge žene može da uznemiri jeste višak kilograma. Upitali smo Jelenu kako ona reaguje u takvim situacijama.

– Na sreću, nikada nisam imala problem sa viškom kilograma. Čak sam i nakon trudnoće u toku od mesec i po dana vratila stalu kilažu. Volim da jedem, ali se to ne vidi na meni – rekla nam je Jelena i otkrila da se čak ni slatkiša na odriče:

– Ne pijem i ne pušim, ali jedino čega ne mogu da se odreknem je čokolada. Svaki dan pojedem čokoladu od 300 grama. I svaki put sebi kažem da treba izbačim čokoladu, ali ne mogu da joj odolim.

A kako Jelena reaguje kada na sebi ugleda celulit?

– Celulit uglavnom nastaje zbog nezdrave ishrane, odnosno slatkiša i gaziranih sokova. I meni se pojavi, ali to ne može da mi utiče na raspoloženje. Ne smeta mi mnogo. Kada imam celulit samo pijem što više vode, izbacim gazirane sokove i naravno odem kod Sneže, ubice celulita.

Inače, treba podsetiti da je Jelena nedavno predstavila novi spot za pesmu „Ona ne zna za mene“. To je zapravo njena pesma iz 2010. godine, ali je Jelena odlučila da je sada ekranizuje. Ko dosad nije pogledao ovaj spot, to može u linku ispod.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x