Neprijatno pitanje? Gabi: Bolje da promenimo temu!

Već nekoliko godina pevačica Gabrijela Pejčev je na našoj estradnoj sceni. Dokazala se i u muzičkom takmičenju “Pinkove zvezde” i u rijalitiju “Farma”. Sve to je pored velike borbe za uspehom, sigurno pratio i veliki stres. Na početku razgovora sa Gabi pitali smo je kakvi problemi izazivaju najveći stres kod nje. Da li su to ljubavni, porodični problemi, zdravlje ili možda finansijski problemi.

– Stres može da bude širok pojam. Ponekad mi je stresno kada vidim kolika je gužva u gradu. Što sam starija sve se lakše borim sa stresovima koje izaziva ljubav. Jednostavno mora da bude uzajamno davanje, poverenje, poštovanje, kompromisi… Ako vas neko ne voli, prosto odete. Definitivno najviše može da mi bude stresno ako se razbolim jer sam tada nemoćna i ograničena. A na finansijske probleme sam navikla.

Kako se boriš protiv stresa? Da li su to cigarete, tablete za smirenje, pojačana ishrana, alkohol…?

– Protiv stresa se borim tako što svakog jutra preventivno pijem kafu, pa tek onda krećem sa obavezama. Takođe, mogu ti reći da mi je u borbi protiv stresa najviše pomogla joga i čitanje motivacionih knjiga. To me nekako najviše opušta. Joga mi je bila užasno teška u početku, a kasnije sam malo napredovala i postala mi je uživanje. Definitivno od svih fizičkih aktivnosti, meni lično joga najviše odgovara. I naravno, najbitnije je da budemo okruženi pozitivnim i vedrim ljudima sa kojima može da se popije po koja čaša vina.

Koliko na tvoje samopouzdanje može da utiče višak kilograma ili celulit?

– Sa celulitom, na moju veliku sreću, nikada nisam vodila rat. Mislim da i kilaža i celulit imaju dosta veze sa genetikom. Ja sam imala tu sreću da od majke, koja i danas sa 53 godine, izgleda jako lepo. Međutim, pre dve godine sam imala momenat kada sam se ugojila 8-9 kilograma i jako mi je smetalo. Prosto, to nisam bila ja i ništa mi nije stajalo lepo. Bila sam sebi okruga. Kasnije sam uz blago regulisanje ishrane i treniranja vratila standardnu kilažu. Imam jednu lepu naviku da ne konzumiram suviše često grickalice, gazirana pića i alkohol. To definitivno najviše goji.

Koja je tajna tvoje vitke linije?

– Nemam neku specijalnu tajnu, jer opet kažem veliku ulogu igra genetika, ali definitivno ne trpam u sebe sve i svašta. Svakodnevno sednem u gradu negde nešto da pojedem, i pre bilo kakvog obroka prvo pojeden neku čorbu pre glavnog jela. Svakog jutra popijem ceđenu pomorandžu, pijem dosta vode, i kada je zima defitinivno pijem mnogo čajeva. Fizička aktivnost je obavezna, pa makar to bilo i 15 minuta dnevno. Ne samo zbog linije, već i zbog duha. Ne lišavam sebe ničega, samo prosto imam meru.

Koliko mesečno potrošiš na ličnu negu, odnosno kreme za negu lica, htela itd?

– Veruj mi da svaka žena daje mnogo para na ličnu negu. Nama je mnogo teže nego muškarcima. Od nas se očekuje da smo uvek isfenirane, da imamo negovano lice i telo, lepe nokte, dobar paferom. Veruj mi da je bolje da ne pričamo o iznosu jer ja nemam neku meru u svemu tome. Bolujem od raznih krema, kupki, losiona za telo, zatim tu je i šminka. Ako uzmemo u obzir da dva puta mesečno radim nokte, zatim tu su i tretmani lica, depilacije, masaže… Šta misliš koliki bi bio iznos? Bolje da promenimo temu (smeh). 

Facebook Comments

Previous Article
Next Article

Anketa – Zadruga

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga?

View Results

Loading ... Loading ...