Tamara Dragić: Ne osuđujujem ljude koji koriste tabelete za smirenje!

Zvezda Granda Tamara Dragić važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na našoj estradi. U rubrici „Moja tajna“ za portal nemazabranjenih.rs ona otkriva da li konzumira slatkiše i masnu hranu i kako se bori sa negativnim posledicama takve ishrane s obzirom na to da ona izgleda savršeno.

– Da budem iskrena, veliki sam hedonista i baš uživam u hrani. Obožavam i slatkiše i slaniše. Nekad mi dođe period da bih non stop nešto jela. Tada ne gledam na kalorije niti razmišljam o kilogramima, a kada stanem na vagu i vidim broj koja mi se ne sviđa, istog momenta menjam režim ishrane i više se posvećujem treningu. I tako sve u krug  – iskrena je bila Tamara.Nešto što utiče na zdravlje ljudi je i stres, koji je jako teško izbeći u današnjem vremenu.

– Trudim se da se ne nerviram oko stvari na koje ja ne mogu da utičem. Ne menjam svet oko sebe već sebe i svoj pogled na svet. Duboko verujem da sve što se dešava, dešava se za moje najveće dobro. Pa cak i kada se dešavalo nešto negativno, neočekivano, uvek se ispostavilo da je to bilo za moje dobro i da me je posle toga čekalo nešto mnogo bolje.

Srbija je među zemljama rekorderima po potrošnji tableta za smirenje. Da li se i ti tako smiruješ ili možda imaš neki svoj način?

– Ne osuđujem ljude koji koriste tablete za smirenje, svako se na svoj način nosi sa životom i svime što život nosi. Često meditacijom čistim svoj um i duboko verujem da čovek sam sebi kroji život, mislima i izborima.

Inače, Tamara je nedavno bila gost u spotu Lepe Brene za pesmu „Zar je važno da l’ se peva ili pjeva?“, a u potpunosti Tamarinu savršenu figuru možete da pogledajte u njenom spotu za pesmu „Neko kao ti“.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x