Tijana: Sara još nije sve pokazala, Andrijana je zalutala, a Zorana je neshvaćena!

Pinkova zvezda Tijana Jovović otkrila je za portal nemazabranjenih.rs ko je njen favorit u rijalitiju „Zadruga“.

– Osoba koja je u potpunosti opravdala moj utisak od samog početka njenog pojavljivanja u „Zadruzi“ pa sve do sada je Teodora. Pre svega jako veliki čovek, drug i posebna je u svakom smislu te reči. Volim tu njenu borbenost, karakter i način na koji se brani od svih tih velikih rijaliti igrača, a svi znamo koji su. Njihove sujete su jako primetne prema njoj. Teodora je moj favorit i uz nju sam do kraja – rekla je mlada pevačica za naš portal. 

Tijana se takmičila u „Pinkovim zvezdama“ u trećoj sezoni u kojoj su bile i Sara Reljić, Andrijana Radonjić, Zorana Stefanov i Nena Petrović. Zamolili smo je da nam otkrije svoj utisak o njih tri i o tome kako su se one predstavile na imanju u Šimanovcima.

– Što se tiče mojih koleginica iz „Pinkovih zvezda“, najviše sam se družila sa Sarom jer smo često i bile u duelu zajedno. Ona je umiljata, slatka i perspektivna. Naravno, ne samo za muziku već i za ples. Možda se malo povukla i nije pokazala sve svoje kvalitete na pravi način, ali se nadam da će u narednom perodu pokazati pravu sebe. Što se tiče Andrijane, ona je skromna i dobra devojka koja je malo zalutala tamo i mislim da njoj uopšte nije mesto tamo. Zorana je temperamentna osoba i što na umu to na drumu, meni se to dopada. Samo što mislim da je loše shvaćena od strane gledalaca, jer nije uopšte loš čovek. Nenu mogu da prokomentarišem samo kroz rijaliti, jer nisam imala nikakavu komunikaciju sa njom u spoljnom svetu, a opet i ne želim jer smo skroz različiti karakteri i mislim da ne bismo funksionisale uopšte. Ja o tim devojkama zaista ne mogu da kažem ništa loše, jer ih gledam kroz sebe. Smatram da je ovo velika vatra i zalogaj za njih jer su u igri sa jako velikim rijaliti igračima, a one, moram priznati, sve to stoički podnose – rekla nam je Tijana.

 

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x