Milan izneo optužbe na račun Teodorine menadžerke, a evo šta je Sandra rekla!

Novinar Milan Milošević je večeras izneo optužbe da je Sandra Šaša, menadžerka Teodore Džehverović, namerno plasirala aferu Ćazima Osmanija i Teodore, zbog marketinga svoje klijentkinje.

Inače, Sandra Šaša, menadžerka učesnice „Zadruge“, nedavno se ekskluzivno samo u izjavi za portal nemazabranjenih.rs oglasila u vezi sa aferom Teodore i Ćazima.

– Teodora ništa sa Ćazimom nije imala osim prijateljsko-poslovnog odnosa. I ne iznenađuje me što ona želi da izađe jer je sve napadaju i pričaju o njoj laži, i dosta joj je svega toga. Ćazimova devojka je naša jako dobra drugarica i Teodora je čitavo leto provela sa njom. Sve drugo su gluposti i izmišljotine. Teodori je dosta da se pravda jer zna da su sve uvrede na njen račun gluposti i zato i hoće da izađe iz rijalitija – rekla je Sandra tada za naš portal.

Inače, u toku večeri, Milan je izneo optužbe i da je Teodora imala seks-aferu sa reperom Vukom Mobom. I od njega  je naš portal nedavno dobio izjavu na račun spekulacija da je on imao nešto više od poslovne saradnje sa Džehverovićevom.

– Glupost! Da sam imao nešto sigurno ne bih krio to. Ona je super devojka, zgodna, mlada. Imamo spot koji je malo ekstremniji i zbog toga ljudi zaključuju da smo imali nešto što je normalna reakcija, ali opet – to je samo spot – rekao je Vuk tada za naš portal.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x