Indira Levak večeras u Kasini!

Nakon praznične pauze , harizmatična i jedinstvena pevačica Indira Levak ( ex Colonia) dolazi u Beograd na koncert u najpoznatiji prestonički klub.
 
„Vrijeme je za nove lude partyje. Vidimo se na koncertu, u Kasini by Community, u gradu koji nikad ne spava. Svaki put jednako je dobra atmosfera i pun klub. Rado vam se vraćam , a vi mi uvijek ispunite srce toplinom. Kasina vidimo se u srijedu 17.1. 2018. Ljubi vas Indira.”
Popularna pevačica odnedavno je hrabro zakoračila u svoju samostalnu karijeru i pokazalo se da je to bio odličan potez.
 
Pesme koje je objavila nakon odlaska iz grupe Colonia, singlovi “ 2 luđaka” i “ Dođi” osvajaju prva mjesta na top listama i imaju milijunske preglede na YouTubeu, a publika ih peva u glas na svakom od nastupa.
 
Sretna, zaljubljena i zadovoljna, tako bi danas najbolje opisali Indiru Levak.Uz supruga je pronašla mir i ljubav , ali poslovnu podršku Sretna i vesela dolazi u Beograd, spremna svoju energiju i ljubav podijeliti sa svima vama koji 17.1.2018. dođete u Kasinu. 
 
A već u petak 19.januara u Kasini vas očekuje još jedan sjajan nastup Ivane Sekalov koja dokazuje da će žurka i  ovog petaka biti pun pogodak. Njene hitove svi znaju i uz njih se đuska do jutra! „Grad, grad“, „Pobediću bol“, „Mesec dana“, „Daleko si“, „Uradi mi to“, samo su neki koji ćete pevati ovoga petka.
Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x