Indira Levak večeras u Kasini!

Nakon praznične pauze , harizmatična i jedinstvena pevačica Indira Levak ( ex Colonia) dolazi u Beograd na koncert u najpoznatiji prestonički klub.
 
“Vrijeme je za nove lude partyje. Vidimo se na koncertu, u Kasini by Community, u gradu koji nikad ne spava. Svaki put jednako je dobra atmosfera i pun klub. Rado vam se vraćam , a vi mi uvijek ispunite srce toplinom. Kasina vidimo se u srijedu 17.1. 2018. Ljubi vas Indira.”
Popularna pevačica odnedavno je hrabro zakoračila u svoju samostalnu karijeru i pokazalo se da je to bio odličan potez.
 
Pesme koje je objavila nakon odlaska iz grupe Colonia, singlovi “ 2 luđaka” i “ Dođi” osvajaju prva mjesta na top listama i imaju milijunske preglede na YouTubeu, a publika ih peva u glas na svakom od nastupa.
 
Sretna, zaljubljena i zadovoljna, tako bi danas najbolje opisali Indiru Levak.Uz supruga je pronašla mir i ljubav , ali poslovnu podršku Sretna i vesela dolazi u Beograd, spremna svoju energiju i ljubav podijeliti sa svima vama koji 17.1.2018. dođete u Kasinu. 
 
A već u petak 19.januara u Kasini vas očekuje još jedan sjajan nastup Ivane Sekalov koja dokazuje da će žurka i  ovog petaka biti pun pogodak. Njene hitove svi znaju i uz njih se đuska do jutra! “Grad, grad”, “Pobediću bol”, “Mesec dana”, “Daleko si”, “Uradi mi to”, samo su neki koji ćete pevati ovoga petka.

Facebook Comments

Previous Article
Next Article