Milan Saški: Sara se napolju dobro kotira, Maca i ona mrtva trka!

Novinar Milan Milošević je imao priliku da izađe napolje iz „Zadruge“ i tada je uspeo da pokupi informacije o tome kako se ko kotira napolju.

– Sara (Reljić) se dobro kotira. Ona i Maca mrtva trka – rekao je Milan Saški i šapnuo joj da je J.G., odnosno Jelena Golubović pala napolju.

Inače, i u anketi našeg portala proteklih nekoliko nedelja, Sara je gotovo uvek u vrhu. Ove nedelje je jedino Miki Đuričić bolje kotiran od nje.

Previous Article
Next Article

2 Replies to “Milan Saški: Sara se napolju dobro kotira, Maca i ona mrtva trka!”

  1. Jasna

    Milan Milosevic mi je sasvim OK lik, ali bez Saske, ta zena sve sto „uzme“ u svoje ruke od toga napravi pepeo!!! Pa naravno da CE Miki i (Zuta) i Sara biti na samom vrhu. Nece valjda ZLuna i Zloba?! Sta je na kraju bilo sa „aferom mobilni“?! Gledala sam snimak gde Milan kaze Luni „zvonio ti je telefon, jel to mama pise“?!? Dokle vise, toliko dokaza, i opet produkcija ne preduzima nista!!! A mi gledaoci glupi, jel da???

  2. Pepa

    Ankete ne znace nista, mnogi ne znaju da ima neka anketa pa ne glasaju za svoje favorite….Tacno je da su mnogi napustili Golubovicku a desavalo se da su Macini i Veljkovicke za nju glasali. Maca je najaca, njeni glasaju i za Saru a za nju samo njeni

Comments are closed.

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x