EVO I ZAŠTO! Ni radnici u Zadruzi ne mogu da koriste mobilne telefone, a kamoli Luna!

Već danima se na društvenim mrežama članovi produkcije i televizija „Pink“ prozivaju zbog toga što Luna Đogani navodno na imanju ima mobilni telefon i koristi ga, a produkcija ne reaguje.

Dvosmislena komunikacija između Milana Miloševića i Lune zapalila je društvene mreže, ali mi otkrivamo, da je ona bez osnova i da je cela situacija nastala iz šaljive diskusije dvoje zadrugara.

Naime, kako naš portal saznaje, ne samo da Luna Đogani, već ni radnici u produkciji „Zadruge“ ne mogu da koriste mobilne telefone jer na imanju postoje blokatori koji onemogućavaju bilo kakvu komunikaciju mobilnim telefonima.

Inače, zbog ovih blokatora, čak i ljudi koji se nalaze u okolnim studijima „Pinka“, koji se nalaze oko imanja, imaju problem da koriste mobilne telefone.

Previous Article
Next Article

6 Replies to “EVO I ZAŠTO! Ni radnici u Zadruzi ne mogu da koriste mobilne telefone, a kamoli Luna!”

  1. blademaster

    ako ima blokatori ne bi im radile ni bubice (koi rade na isti nacin kao i telefon ) , ne bi radila ni bluetooth headset koi nose ruzica , ognen i ostale voditelke koi se vo kuca za vreme live ….. 😉

  2. Janez Ljubljana

    Pa dobro stvarno nam pljujete po našoj inteligenciji,nerade telefoni a kad dođu novinari non stop im zvone telefoni i čitaju poruke kao što je neki dan Jelena Golubović kad je bila u studiju držala telefon na kojem su joj stizale poruke NEMA TOG OMETAČA DA BLOKIRA SVE ČETRI G MREŽE,morali bi da isključe sve repetitore u blizini što je nemoguče

  3. dejana

    Nije vam istina Zorica kad je gostovala imala je mobilni Ognjen gledao poruke ispod stola na svadbi od Divne svi sviraci imali Tell Teodora gledala Instragram i zato ne lazite na Farmo nisu mogli imat to je tacno tamo su bili blokatori ali ovdje ne i Luna ima Telefon

  4. Gregor

    Gledao sam sinoc uzivo, pitanje gledaoca. U jednom trenutku kamera je bila okrenuta prema Luni, i cuo se zvuk SMS poruke!!! Par puta, kod obezbedjenja, jasno su se culi poznati „zvuci“ sms-a…U rehabilitaciji (kad je Luna bila bolesna) takodje!!! Voditelji, novinari NON-STOP koriste mobilne u studiji…Nemojte ponizavati nasu inteligenciju, kojekakvim glupim pricama!!! Verujem da ste jedini objektivni, istanite i dalje takvi!!!!!!!!!

  5. Jasna

    O tome ja pisem sve vreme, ostali portali „izbace vest“, mi pisemo komentare i to se ne objavljuje??? Objave sta njima odgovara, „da se ne bi zamerali“ i pojeo vuk magarca!!!

Comments are closed.

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x