Pred nastup u Splitu Roko otkriva: Divan je osećaj kada možeš podeliti svoj talenat

Pobednik „Pinkovih zvezdica“ Roko Blažević sutra uveče će pevati pred publikom u svom rodnom Splitu u popularnom ugostiteljskom objektu „Fabrique Pub“.

– Uživam u svakom svom nastupu. Iz nastupa u nastup sve više. Divan je osećaj kada možeš podeliti svoj talenat sa ostalima i kada oni u tome uživaju. A „Fabrique Pub“ je jedan baš lep lokal na Splitskoj rivi, ima i lepih nekih delicija od hrane, a to mene uvek privlači i zato će mi biti drago što ću u ovom objektu pevati za publiku – rekao je Roko za naš portal.

Osim nastupima, Roko je posvećen i svom obrazovanju jer je on i dalje srednjoškolac. Upitali smo ga kako to postiže i da li mu profesori prave problem.

– Školu u karijeru nije lako uskladiti, ali se trudim što više mogu. Nastavnici su nekada razumni, nekada ne i toliko, ali me uglavnom podržavaju.

Zanimalo nas je i da li će nas Roko možda uskoro obradovati svojim singlom.

– Sada krećem sa snimanjem pesme, koju mi je napisao Danijel Alibabić, dok je aranžman uradio Nemanja Mihajlović. Ne želim puno da otkrivam, ali mogu reći da jedva čekam da izađe i da čujete šta to spremamo – izjavio je Roko na kraju našeg razgovora.

Podsetimo se jednog Rokovog nastupa u „Pinkovim zvezdicama“…

https://www.youtube.com/watch?v=7mbPP—8T0

 

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x