Pogledajte kako Brendonu izgleda noga nakon povrede!

Zdravlje Branislava Radonića Brendona je u mnogo gorem stanju nego što su lekari i on predviđali. Naime, on svakodnevno odlazi na dalje preglede i analize kako bi se utvrdilo koji je najbolji način da se njegove povrede noge zaleče. Međutim, prema poslednjim informacijama, te povrede su mnogo ozbiljnije nego što su se oni nadali.

Naročito uznemirujuće deluju žive rane koje on sada ima na nozi, a koje smo i mi danas imali prilike da vidimo kada mu je zbog pregleda, privremeno skinut gips. Tačnije, njemu je danas treći put zamenjen gips i u narednom periodu mu je preporučeno strogo mirovanje.

Brendonu su lekari iz ortopedske klinike Banjica konstatovali ozbiljnu situaciju noge sa hematomima i otokom i predložili za što bržu regeneraciju i oporavak terapiju ugljen dioksidom (kojom se u koži ubrzava mikro cirkulacija 3 -7 puta i samim tim povećava koncentracija kiseonika u krvi) da ne bi došlo do tromba i pogoršanja situacije Radi što bržeg oporavka i da bi se postigla kompletna oksigenacija celog tela Brendonu se kombinuje tretman udisanja čistog kiseonika preko pluća. Pogledajte te kadrove…

Ekskluzivni snimak pogledajte ispod…

Previous Article
Next Article

4 Replies to “Pogledajte kako Brendonu izgleda noga nakon povrede!”

  1. Istina

    Da se razumemo ništa protiv ovog momka nemam, podjednako su mi tužni i on i onaj Gastoz u svojim nastojanjima da na glup način zarađuju pare (u rijalitiju). Mislim da on hoće malo da smrša pošto je toliko jeo i ugojio se i sad tu prodaje priču o nozi… svi znamo čemu služi karbon dioksid komora , uključite malo mozak ljudi. Alavost i lenjost kao dominantne osobine…

    https://www.youtube.com/watch?v=MDR3b-S_4z8

  2. Stanija

    Nemam nista protiv decka, ali njegov nacin ishrane i zivota je doveo da mu se na ovaj nacin izlome kosti… Tuga je i za njega i za Nenada to sto se desilo iz zezanja koje je hteo ne hteo da prizna sam zapoceo… Sto se tice izgleda noge ispod gipsa , ja sam imala prelom meni je gore izgledala kada su mi skidali gips…Neka on ozdravi i posle pamet u glavu!

  3. Istina

    A što se poroznih kostiju tiče neka zahvali svom bežanju od sunca. Džabe ti je sve žive suplemente da unosiš kad živiš ko pečurka sakriven od svetlosti.

  4. Teodora

    Seka Persa ne može da trpi gips pa je napravio sam sebi rane od češanja! Mlitavko sa veštačkim usnama, licem, veštačkim mišićima, pravim mlitavim stomakom i pravim staklenim nogama!
    OŠ PARE BRANISLAVE? ZAPOSLI SE!

Comments are closed.

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x