EKSKLUZIVNO! Menadžerka Teodore Džehverović prvi put govori o Ćazimu!

Teodora Džehverović je pozvala svoje fanove da ne glasaju za nju jer želi da izađe iz rijalitija „Zadruga“. Mi smo kontaktirali Sandru Šašu, Teodorinu menadžerku koju ona toliko često pominje, i proverili smo sa njom kako komentariše ovaj apel njene miljenice.

– Teodora najbolje zna šta želi i ja podržavam svaku njenu odluku. Ne mora više niko da glasa za nju, a nama je važno da ona sada ima veliku podršku ljudi napolju i da mnogi podržavaju to kako se ona ponašala proteklih četiri meseca u „Zadruzi“ – rekla je Sandra za nemazabranjenih.rs.

Deluje da Teodoru najviše nerviraju optužbe za to da je imala ljubavnu aferu sa Ćazimom Osmanijem. Zamolili smo Sandru i da nam ona otkrije šta je istina u svemu tome.

– Teodora ništa sa Ćazimom nije imala osim prijateljsko-poslovnog odnosa. I ne iznenađuje me što ona želi da izađe jer je sve napadaju i pričaju o njoj laži, i dosta joj je svega toga. Ćazimova devojka je naša jako dobra drugarica i Teodora je čitavo leto provela sa njom. Sve drugo su gluposti i izmišljotine. Teodori je dosta da se pravda jer zna da su sve uvrede na njen račun gluposti i zato i hoće da izađe iz rijalitija – rekla je Sandra za naš portal.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x