Da li su Anđela, Jovana i Ružica voditeljke ili učesnice rijalitija?

Anđela Lakićević, Jovana Jeremić i Ružica Veljković očigledno rijaliti „Parove“ koriste za svoje lične sukobe, a ne za posao za koji su angažovane. Ili je možda sve to deo šoua, ali svakako deluje neprofesionalno za ono malo gledalaca koji i dalje prate ovaj šou.

Naime, navikli smo da gledamo da se u rijalitijima međusobno raspravljaju takmičari ili čak i takmičari sa voditeljima, ali večeras tokom emisije „Upoznajte parove“ prvi put smo imali priliku da gledamo kako se voditeljke međusobno svađaju.

Naime, na jedan Anđelin komentar, Jovana joj je oštro odbrusila da neće ona biti ta koja će određivati način njen kvalitet rada i podsetila je na svoju diplomu i na će njen kvaliret određivati profesori na njenom fakultetu, a u celu svađu se umešala i Ružica, koja je zatražila da se poštuju i voditeljke koje su gore u studiju.

Sve u svemu, očigledno su sve tri ponašaju kao da su učesnice rijalitija, i ni malo ne odaju ulogu nekog mentora ili medijatora među suprotstavljenim stranama u šouu koji vode.

 

Previous Article
Next Article

One Reply to “Da li su Anđela, Jovana i Ružica voditeljke ili učesnice rijalitija?”

  1. Stanija

    Koliko gledam , a gledam od kada je Nenad usao, Jovana i Bojana svoj posao rade profesionalno.. Sto se tice prvenstveno Andjele i sada Ruzice one ocigledno koriste ovo za licne sukobe i lecenje licnih frustacija i nerasciscenih racuna.. Mobing u odnosu na par ljudi je ocigledan i to zabrinjava, kao i jak crnogorski nacionalizam na srpskoj nacionalnoj televiziji od strane same voditeljke Andjele i njenog partnera Marka Perovica….

Comments are closed.

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x