LEPA BRENA RASPLAKALA FANOVE! VIDEO

– Za sve izgubljene ljubavi, za svaki rastanak i svaku suzu koja je bolela, ali je ipak prošla! Prošlost ostaje tamo zato što joj je tamo i mesto! Brena legenda, i dalje joj niko prići ne može, žena je neverovatna! Hvala za još jednu prelepu pesmu! Neka nas sve prođe bol za koju mislimo da ne prolazi, da smo zarobljeni u njoj, srećna Nova godina! – ovako je jedan fan Lepe Brene na „Youtube“ opisao novu pesmu folk dive „Boliš i ne prolaziš“.

Naime, već na prvo slušanje, ova pesma je izazvala burne emocije kod publike najveće muzičke zvezde na prostorima bivše Jugoslavije.

Emocije su kod mnogih naročito bile pojačane zbog spota, koji potpisuje režiser Haris Dubica, a koji je mnoge doveo do suza.

I nema sumnje da će i u budućnosti mnogi plakati i patiti za nekim svojim velikim ljubavima dok budu gledali spot za pesmu koja je pravo muzičko osveženje na ovim prostorima.

Inače, Brena je danas organizovala promociju i spota za pomenutu pesmu kao i dokumentarnog filma posvećenog bendu sa kojim se ona proslavila „Slatki greh“. Dokumentarni film će biti emitovan tokom praznika na „Prvoj“, a na promociji danas Brena je imala podršku članova svoje porodice, saradnika i kolega kao i velikog broja pripadnika „sedme sile“.

 

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x