GASTOZ ZAVRŠIO U POLICIJI, BRENDON NE MOŽE DA DOĐE SEBI OD BOLOVA!

Kako je Branislav Radonić Brendon otkrio za portal nemazabranjenih.rs, on je pokrenuo krivičnu prijavu protiv Nenada Marinkovića Gastoza, zbog čega je pobednik „Parova 3“ sinoć završio u policiji.

Da podsetimo, Gastoz je oborio Brendona i on je tom prilikom teške povrede jer je zadobio više preloma noge. U međuvremenu, Radonić se oglasio i na svom profilu na mreži „Facebook“.

– Iz rijltija ili sa ratišta!? Slomljena mi je noga na tri mesta … Od siline udarca pukla mi je kost na dva dela po celoj dužini i zglob noge! Trpm ogromne bolove, bespomoćan i prepušten roditeljima. Zahvalan sam momku iz obezbeđanja što mi je u onom mučnom momentu vratio stopalo na mesto koje je štrčalo van svoje ose  gledao sam i nisam verovao šta vidim, a ni oni, urlikao sam i vikao pomozite mi! Zahvaljujem se i drugom momku obezbeđenja koji me je odveo u urgentni centar dok mi otac i sestra nisu došli. Zahvaljujem se MUP-u Zemun! Evo me sa krvnički slomljenom nogom ležim u krevetu, a za 7 dana ću znati da li će me operistati, situacija je i više nego ozbiljna. Trenutno sam bezpomoćniji nego ikad, najbitnije mi je da sve bude u redu, a čeka me i dug oporavak od 6 meseci. Prepuštam svoj slučaj lekarima i pravdi države, jer ja imam samo dve noge, nemam rezervnu! – poručio je Brendon na društvenim mrežama.

Pogledajte još…

https://nemazabranjenih.rs/2017/12/28/polomio-rebro-janjusa-hitna-pomoc-odvela-iz-zadruge-video/

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x