Filip Reljić iskreno: Vojke mi je bio sumnjiv!

Ekskluzivno za portal nemazabranjenjih.rs Filip Reljić, rođeni brat učesnice rijalitija „Zadruga“ Sare Reljić otkriva nam svoj utisak o potencijalnom zetu Vojketu i kakav utisak ima u vezi sa romansom njegove sestre i ovog muzičara.

– Kada je Sara upoznala Vojketa, nije mi bilo svejedno. Niti smrdi niti miriše, ne poznajem čoveka. Malo je bio čudan osećaj kada gledaš sestru „live“ na ekranu, pa su i takve stvari bile čudne. Pravo mišljenje o Vojketu sam stekao tek po njegovom izlasku iz „Zadruge“. U startu mi je bio sumnjiv, tj. razmišljao sam da li je ušao u romansu sa Sarom samo zbog toga da bi ostao u rijalitiju ili ne, prosto nisam poznavao čoveka i nisam znao šta da mislim o njemu – otkriva nam Filip i dodaje:

Sara i Filip su od malih nogu jedno drugom velika podrška.

– Kada smo se više upoznali, bile su mi jasne njegove namere. Shvatio sam da je taj prvi poljubac između njih dvoje zapravo bio plod emocija koje su između njih buknule na prvi pogled. Vremenom je Vojke postao opušteniji i otvorenije je pričao o mnogim stvarima, pa i o „Zadruzi“. Bilo mi je drago što je pratio Saru, tj. gledao je u rijalitiju dok je bio van imanja i to mi je bio prvi pokazatelj da mu je zaista stalo do moje sestre.

A kako si reagovao na aferu da je Vojke u spoljnom svetu prevario Saru?

– Vesti o crvenokosoj devojci me nisu potresle jer ne verujem u to. vidim da trenutno moju sestru tretira kao princezu i to mi je najbitnije.

Da li je Vojke idealan za zeta?

– Dokle god je on čini srećnom, on je meni dobar zet. Ne mogu da kažem da je idealan za moju sestru jer nisam imao dovoljno vremena da ga dublje upoznam kao osobu i smatram da za takvo mišljenje treba više vremena. Dokle god je Sara srećna sa njim i ja sam dotle sa njim zadovoljan. Trenutno mi deluje da je njihov odnos kao čin prave i jake ljubavi, a kada izađu iz rijalitija, nadam se da će ta veza dobiti svoju potvrdu i u spoljnom svetu i da će opstati.

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x