Sergej, David i Danilo posetili dom za decu bez roditelja!

Proteklog vikenda, Sergej Pajić, David Radosavljević i Danilo Milosavljević su ponovo pokazali svoju humanost i dokazali da su da misle i na one prema kojima život nije bio toliko milosrdan.

Naime, ova tri tinejdžera su posetila decu u domu za nezbrinute „Rada Vranješević“ u Banjoj Luci i tom prilikom su se družili sa svojim vršnjacima iz ovog doma, a održali su i koncert za decu koja su zbrinuta u ovom domu.

– Od humanih majki postaju humana deca. Ovi dečaci su danas ulepšali dan dečici u Domu „Rada Vranjšević“, ali su i održali predavanje o humanorsti mnogim svojim „velikim“ kolegama. Naša podrška je bila simbolična, incijativa je bila Segijeva, Davidova i Danilova – stojalo je u komentaru Daniele Ratešić, predsednike organizacije „Budimo ljudi“.

Previous Article
Next Article

One Reply to “Sergej, David i Danilo posetili dom za decu bez roditelja!”

  1. Daniela

    Sergej i David su samo dan kasnije uljepsali i bolnicki boravak malim pacijentima u UKC Banja Luka, gdje nisu samo pjevali, nego su i djelili paketice malim pacijentima na klinikama. Ovi djecaci su ponos ovog grada. Veliki pozdrav od ekipe Budimo ljudi!

Comments are closed.

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x