SAŠKA UVREDILA SARU ZBOG RAZVEDENIH RODITELJA! INDIRA RELJIĆ OTKRIVA SVE!

Saška Karan je ušla u sukob sa Sarom Reljić. Ona je toliko daleko otišla u uvredama na račun mlađe pevačice pa je rekla Sari da je nevaspitana jer nije imala oba roditelja. Saška je navela da o Sari nisu brinuli i otac i majka zbog toga što su njeni roditelji razvedeni.

Pošto je tema poprilično osetljiva, pozvali smo Indiru Reljić, Sarinu mamu, da bismo čuli njenu reakciju zbog uvreda starije folk pevačice na račun njene mezimice.

– Sarin otac i ja smo se sporazumno razveli, vez velike pompe. Dogovorili smo se da se podržavamo za sve u vezi vaspitavanja i Sare i njenog brata Filipa. Njihov otac me je u svemu podržavao, a i ja njega, tako da deca ni u jednoj odluci nisu mogli da love u mutnom, već su morali sve da ispoštuju i isprate. Jako je puno vođeno računa o njihovoj kulturi i obrazovanju, što se na kraju krajeva može videti iz njihovog ponašanja – rekla je Indira ekskluzivno za nemazabranjenih.rs i dodaje:

Indira je bodrila Saru i tokom takmičenja „Pinkove zvezde“.
Foto: Milen Vesović

– Saški Karan je očigledno trn svaka mlada pevačica koja je trenutno uspešnija i cenjenija od nje, a s druge strane Saška je danas interesantna samo kao rijaliti igrač i njena muzička karijera odavno je zaboravljena, dok je Sara neko ko je u usponu i zbog toga je Saški trn u oku.

Previous Article
Next Article

2 Replies to “SAŠKA UVREDILA SARU ZBOG RAZVEDENIH RODITELJA! INDIRA RELJIĆ OTKRIVA SVE!”

  1. Jasna

    Gledala sam jutros taj „napad“ baba Savke!!! Mene je iskreno bilo sramota od ove klimaktericne babetine koja vise nema nikakvu kontrolu u ophodjenju ni sa kim. Zena nikada nije ni imala karijeru, a ljubomorna je na mlade, lepe devojke kojima vreme tek dolazi…Sve pohvale za malu Saru, njenu lepotu, stas i glas. Naravno i za njeno vaspitanje.

  2. Anastasija

    Bravo jasna… isto mislimo… vrijeđati curu jer su joj roditelji razvedeni… je užas!!!

Comments are closed.

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x